هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف «چغاله بادام»

تسنیم نوشت: مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد.

جعفری اظهار کرد: چغاله بادام، گوجه سبز، زردآلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند، اما پوست آن‌ها ممکن است به سموم کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولا با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.

۴۲۴۲

کد خبر 1247672

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین