سیدعمار حکیم: اقدام آمریکا علیه سپاه باعث بحرانی شدن منطقه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: رهبر جریان حکمت ملی و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی عراق در بیانیه‌ای به تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از سوی آمریکا واکنش نشان داد.

سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی عراق در واکنش به تروریستی خواندن سپاه پاسداران ایران از سوی آمریکا در بیانیه‌ای عنوان کرد: اقدام کاخ سفید در گنجاندن سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در سیاهه گروه‌های تروریستی، اقدامی نسنجیده است که موجب پیچیده‌تر شدن بحران و تبدیل آن به گرهی بازنشدنی می‌شود.

او ادامه داد: بار دیگر همه را به استفاده از روش‌های متمدنانه در حل اختلافات از راه گفتگو فرامی‌خوانیم و نسبت به وارد کردن منطقه ملتهب‌مان به بحران‌ها و دست‌اندازهای تازه‌ای که امنیت و ثبات ملت‌های منطقه را تهدید و با خطر مواجه می‌کند، هشدار می‌دهیم.

حکیم با تاکید بر اینکه عراق ایستگاهی است که در آن منافع همگان به یکدیگر می‌رسد، تصریح کرد: با قاطعیت مخالفت خود را در رابطه با اینکه عراق میدان نزاع یا پایگاه تجاوز به کشورهای همسایه باشد، اعلام می‌کنیم.

17231

کد خبر 1248556

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین