خبر مهم وزیر صنعت، معدن و تجارت: خودروسازهای بزرگ دولتی واگذار می‌شوند

ایسنا نوشت: وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش سه برابری تولید خودرو در کشور در اواخر سال گذشته خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شود.

رضا رحمانی در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل استان کرمانشاه که امروز (۲۴ فروردین) برگزار شد، با بیان اینکه سال گذشته ۹۵۰ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شد، افزود: امسال هم به مانند ماه‌های پایانی سال گذشته، افزایش تولید خودرو را با جدیت دنبال می‌کنیم و پیش‌بینی می‌کنیم میزان تولید خودرو در کشور به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه برسد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خودروسازی و صنایع وابسته به آن از جمله قطعه سازی را از صنایع مهم کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: قرار است خودروسازهای بزرگ کشور که دولت در آن سهام دارد، به تدریج واگذار شود.

64231

کد خبر 1249824

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین