به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر محمدعلی دریک در این خصوص به خبرنگار خبرانلاین گفت: با توجه به اوضاع جوی و بارندگیهای اخیر در فصل بهار ، رویش قارچ خود رو به صورت طبیعی افزایش یافته و برخی از افراد ممکن است از این قارچها بصورت خوراکی مصرف کنند و یا افرادی برای تأمین معاش اقدام به چیدن و فروش قارچ کنند.
بخشی از قارچها سمی هستند
وی افزود : تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی بر اساس ظاهر برای اغلب افراد دشوار و بلکه ناممکن است ، معیار تشخیص دقیقی بر اساس ظاهر وجود ندارد و متأسفانه بخشی از قارچهایی که در طبیعت بوده و افراد استفاده می کنند سمی هستند و موجب مسمومیت در افراد می شوند
رییس مرکز بهداشت لرستان ادامه داد: مسمومیتهای ناشی از مصرف قارچ بر اثر مصرف قارچهای غیرخوراکی و خودرو است لذا نباید از قارچهای خود رو و فله ای استفاده شود و مردم از قارچهای دارای بستهبندی مشخص و دارای مجوز بهداشتی استفاده کنند.
اسهال و استفراغ علایم مسمومیت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: اسهال، استفراغ، درد شکم از علائم این نوع مسمومیت است و این علائم معمولا ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر می شود که باید سریعا به پزشک مراجعه کنند ، زیرا که مصرف این گونه قارچ ها گاهی موجب مرگ افراد می شود.
46
نظر شما