5 عضو باندی که در پوشش مشتری، صاحبان مغازه‌ها را تهدید و پس از تخریب وسایل، اموالشان را سرقت می‌کردند ، دستگیر شدند.اعضای این باند تبهکاری با ایجاد رعب و وحشت‌ میان همسایگان خود در مشگین‌آباد کرج، پسر 17 ساله یکی از آنها را ربوده و فیلم غیراخلاقی تهیه شده از او را در میان مردم‌شهر منتشر کردند.

به گزارش «جام‌جم»، چندی پیش مردی در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی کرج از 5 مرد جوان به اتهام سرقت اموال مغازه‌اش و زخمی کردن کارگرش شکایت کرد. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، با دستور بازپرس آقایاری تحقیقات ماموران آگاهی استان تهران آغاز شد.

شاکیان در دام سارقان
ماموران در تحقیق از شاکی و شاگرد وی، متوجه شدند سارقان فراری به عنوان مشتری وارد مغازه شده و پس از تخریب اموال مغازه با قمه و قداره، پول و اموال مغازه‌دار را به سرقت برده و هنگام فرار، شاگرد مغازه را نیز زخمی کرده‌اند.

ماموران با اطلاعاتی که از شاکیان به دست آوردند، به‌چهره‌نگاری رایانه‌ای از آنها پرداختند.

در ادامه تحقیقات افراد دیگری هم با حضور در مرکز پلیس، شکایت‌های مشابهی ارائه کردند. بررسی این شکایت‌ها نشان داد سارقان فراری به یک شیوه از مغازه‌داران سرقت کرده‌اند و تصاویر رایانه‌ای به دست آمده از آنها با هم مطابقت دارد. ماموران پس از بررسی آلبوم مجرمان و تایید تصاویر از سوی مالباختگان، 5 نفر را در این رابطه دستگیر کردند.

اعتراف دزدان خشن
با انتقال متهمان به مرکز پلیس، آنها در بازجویی اعتراف کردند پس از آزادی از زندان باندی را تشکیل داده و به عنوان مشتری وارد مغازه‌های محله‌های مختلف کرج شده و با تخریب وسایل و ایجاد رعب و وحشت، پول و اموال را سرقت و در صورت مقاومت صاحبان مغازه‌ها، آنها را با قمه زخمی‌کرده‌اند.

در حالی که متهمان به 50 فقره سرقت از مغازه‌ها اعتراف کرده‌ بودند، جستجو برای دستگیری همدستان فراری آنها ادامه پیدا کرد تا این که هفته گذشته مردی همراه پسر 17 ساله‌اش به مرکز پلیس استان تهران مراجعه و حادثه تلخی را که برای فرزندش رقم خورده بود، بازگو کرد.

شاکی به پلیس گفت که 5 نفر از افراد شرور محل زندگی‌اش، پسرش را ربوده و از او فیلم غیراخلاقی تهیه و در محله‌شان پخش کرده‌اند.

نوجوان شاکی نیز در تحقیقات به پلیس گفت: مجید، همسایه‌مان که از اراذل و اوباش محله است، یک هفته پیش همراه همدستانش مرا در حومه شهر ربود.

پخش بلوتوث سیاه در شهر
شاکی یادآور شد: آنها با قمه مرا تهدید و با انتقال به بیابان‌های شهر کرج پس از آزار و اذیت از من فیلم غیراخلاقی تهیه کردند و پس از این که مرا به شدت کتک زدند، در حوالی خانه‌ام رها کردند. وقتی پی بردند قصد شکایت از آنها را دارم، فیلم غیراخلاقی را در محل منتشر کردند و حتی روز گذشته پدرم را تهدید به ربودن دوباره من کرده‌اند.

در پی شکایت این نوجوان و پدرش، ماموران با تحقیق دراین ارتباط، متوجه شدند گفته‌های آنها صحت دارد و این فیلم غیراخلاقی در شهر پخش شده است.

دستگیری 5 متهم شرور
ماموران در بررسی تصاویر رایانه‌ای از مجید و 5 همدستش پی بردند آنها همان سارقان آزارگر تحت تعقیب پلیس هستند. جستجوها ادامه یافت تا این که چند روز پیش مخفیگاه مجید ـ‌ سرکرده باند ـ و 4 نفر از همدستانش در مشگین‌آباد کرج شناسایی و دستگیر شدند.

با انتقال متهمان به مرکز پلیس، آنها در بازجویی به مشارکت در 50 فقره سرقت‌های عادی و مقرون به آزار از مغازه‌داران سطح شهر کرج و ربودن پسرنوجوان و پخش فیلم غیراخلاقی تهیه شده از او از طریق بلوتوث در مشگین‌آباد کرج برای ایجاد رعب و وحشت میان مردم اعتراف کردند.

بنابر این گزارش، اعضای این باند با قرارقانونی روانه زندان شدند. تحقیقات از آنها برای دستگیری عضو فراری باند ادامه دارد.
56181

 

کد خبر 125315

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد اکبری IR ۰۸:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    5 0
    لا اله الا الله..یک نفر تو این مملکت نیست بگه چرا به اینجا رسیدیم؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    2 0
    اعدام به سخت ترین شکل ممکن حداقل مجازات برای این افراد است. برای خانواده این مجرمان نیز می بایست مجازات های سنگین وضع شود مه نسبت به آنها بی تفاوت بوده اند.
  • بدون نام DE ۰۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    4 0
    یه ماه دیگه تو خیابونن
  • سعید IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    1 0
    این افراد را اعدام کنید چون امنیت جامعه را از بین میبرند
  • بدون نام IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    1 0
    اینا رو باید اعدام کرد!نه ..........!!!
  • س هـ IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    4 0
    بايد اعدام شوند .هربار كه از اين خبرها ميشنومم يا ميخوانم فقط به اين سوال بي جواب فكر مي كنم كه چرا يك قانون محكم و مجازات جدي براي اين جور كارها نيست تا كسي جرات نكند دست به اين اعمال خلاف بزند . خودتان را بگذاريد جاي اون پسر 17 ساله طفلك بايد چه رنجي را تا مدتها تحمل كند . آيا ميتواند يك چنين مساله اي را فراموش كند و يك زندگي عادي داشته باشد .
  • بدون نام IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    5 0
    اعدام آنها بوسیله چوبه دار کمکی نمیکند، آنها را از دو چشم نابینا و پس از قطع دست و پا دو سال توسط خانواده شان نگهداری و سپس با روغن داغ بسوزانید... تا نفله شوند. مردم دیگه از این وضعیت خسته شده اند...
  • كامبيز IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    1 0
    اين كثافت ها را بسوزانيد.
  • IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    1 0
    آفرین به سرعت عمل پلیس!
  • ناشناس IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    1 1
    وای ....ای خدای بزرگ به دادمان برس .....وقتی یه جوان بیکار بمونه ....گرسنه باشه ....معلومه راه راستو گم میکنه و دست به این کارها میزنه ....ای امام زمان خودت به داد جوون هامون برس ....
  • tina IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    2 0
    امیدوارم قاطعانه با آنها برخورد شود
  • بدون نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    2 0
    خدایا به تو پناه می بریم
  • بدون نام DE ۱۵:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    0 0
    ایا وقت آن نرسیده که در باره مجازات این نوع افراد مطالعه دقیفتر شود، همانگونه که از همه جرایم برمیاید، اکثر این جنایتکاران قبلآ بارها زندانی بوده و هربارجری تر و حرفه ای تر وارد عمل شده اند. زندانهای ما چیزی نیست جز آموزشگاه خلافکاری
  • احمد IR ۰۶:۰۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۰
    2 0
    خواهشمند است به فکر ملتی که با ارامش وبااین همه مشکلات میخواهند زندگی کنند باشید وجوری انها را تنبیه کنیدکسی جرات این جور کار را نداشته باشد وعبرت برای اوباشهای دیگر باشد
  • m.sh IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    1 0
    فقط اعدام در ملاُ عام
  • رضا IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    1 0
    پرونده این جنایتکاران راخارج ازنوبت رسیدگی نمایید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین