نامه استیضاح وزیر راه بلافاصله پس از قرائت نامه معرفی وزیر جدید امورخارجه قرائت شد.

به گزارش خبرآنلاین، درخواست استیضاح حمید بهبهانی به امضای 22 نفر از نمایندگان تقدیم هیات رئیسه شده بود که به استناد اصل 89 قانون اساسی و مواد 17 و 23 آیین​نامه داخلی مجلس، خواستار استیضاح وزیر راه شده بودند.

10 محور در نامه استیضاح بهبهانی عنوان شده بود که عبارتند از «وقوع سوانح پی در پی هوایی»، «اعلام نظر غیرکارشناسانه از سوی وزیر»، «استفاده غیرموجه از ناوگان هوایی مستهلک و بی استحکام»، «عدم اجرای قانون برنامه چهارم در خصوص نوسازی ناوگان هوایی»، «عدم توجه به قوانین بودجه سنواتی و ارائه قول​های فراوان غیرعملیاتی از سوی وزیر به گونه ای که خود وزیر در نامه ای به رئیس جمهور نوشته که بودجه 12 سال آینده در سفرهای استانی پیش خور شده است».

«عزل و نصب​های پی در پی و مکرر در وزارت راه و سازمان هواپیمایی تا جایی که هر شش ماه یک انتصاب جدید وجود داشته است»، «کم توجهی به مسیرهای ریلی کشور»، «کم توجهی به ایثارگران شاغل در وزارتخانه»، «ناتوانی در استخدام کارکنان» و «تخلفات محرز شده وزارت راه از سوی سازمان بازرسی و دیوان محاسبات» از دیگر محورهای استیضاح بهبهانی بودند.

/14111

کد خبر 125328

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    بیکاری هم یک نوع مرگ خاموش است. باید وزیر کار را هم استیضاح کرد.
  • محمد IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    مگه وزیر آموزش و پرورش قرار نبود استیضاح بشه؟ مدتی بعد لغو شد و آقایون امضاهاشون رو پس گرفتند! این هم همینطوره
  • علی IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    مگه زورتون میرسه؟
  • شهروند IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    به نظر من بهتر بود آقای وزیر خیلی پیش از این خودشان استعفا می دادند. بخصوص پس از سانحه هوائی ارومیه
  • ب IR ۰۹:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    چه عجب!!!!!!!!واقعا فقط 22 نفر دلشون برای مردم سوخته؟
  • بدون نام IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    مطمعن باشيند همان اقاياني كه استيضاح كدرند دوباره بهش راي ميدند
  • آ.س IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    جناب وزیر خودتون باید استعفا میدادین .امیدورام اینبار وکیل الدوله ها استیضاح رو لغو نکنن همون اظهارات وزیر بعد سانحه برای استیضاحشون بسه!
  • علی IR ۱۱:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    چه عجب مجلس تکانی خورد! هر چند آخر این استیضاح هنوز معلوم نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین