شاخص کیفیت هوا در برخی نقاط تهران از مرز هشدار گذشته است، این در حالیست که هنوز اطلاعات ایستگاه‌های سنج آلودگی هوای تهران که تحت اختیار سازمان محیط زیست است اعلام نشده است.

 تغییرات غلظت آلاینده‌ها نشان می‌دهد از زمانی که اثرات سوخت جدید وارد هوا شده برخی آلاینده‌ها افزایش و برخی دیگر همچون مونوکسیدکربن وهیدروکربنات کاهش یافته است و این مسئله ربطی به تولید بنزین جدید ندارد.

به گزارش ایلنا رییس اداره سلامت ومحیط کار وزارت بهداشت در مورد کیفیت بنزین‌های مصرفی گفت: با توجه به مشورت‌هایی که با کارشناسان وزارت نفت داشتیم تکنولوژی جدیدی برای تولید بنزین در حال اجراست و با بررسی‌های صورت گرفته عدد اکتان در بنزین فعلی بیشتر از بنزین قبلی است.

ندافی در مورد وجود بنزن در سوخت جدید ابراز داشت: وجود میزان بالای بنزن در بنزین صحیح است ولی این مسئله برای این برهه و تغییر سوخت نیست به طوری‌که از ماههای قبل وجود بنزن در آلاینده‌ها محسوس بوده و تا کنون به چند برابر غلظت استاندارد رسیده است. همچنین تغییر سوخت از بنزین به گاز هم به طور کلی در افزایش آلودگی هوا موثر بوده و میزان بالای اوزون در هوا مربوط به همین شیفت سوخت است.

وی درباره عدم توانایی ایران برای رعایت استانداردهای جهانی آلودگی هوا گفت: استانداردهایی که در سال جاری اعلام شده بسیار سخت‌گیرانه‌تر بوده ورعایت آن امکان‌پذیر نیست چراکه ما باید اول در مورد مسائلی همچون استاندارد خودروها، میزان اندازه‌گیری سوخت وگوگرد گازوئیل وکنترل پدیده گرد وغبار مهارت کسب کنیم و بعد با رعایت استانداردها باعث کاهش آلودگی هوای شهری شویم.

رییس اداره سلامت ومحیط کار وزارت بهداشت عنوان کرد: وزارت بهداشت باید دارای یک مرکز مستقل برای کنترل کار بقیه ایستگاههای سنجش آلودگی هوا باشد و متاسفانه با وجود خرید دستگاههای مجهز برای کنترل آلودگی، این کار هنوز در اولویت دانشگاهها و معاونین بهداشتی نیست  

 از سوی دیگر بر اساس گزارشها، شاخص کیفیت هوا در برخی نقاط تهران از مرز هشدار گذشته است، این در حالیست که هنوز اطلاعات ایستگاه‌های سنج آلودگی هوای تهران که تحت اختیارات سازمان محیط زیست است اعلام نشده است.

 با وجود آلودگی هوای تهران و ناسالم بودن شاخص کنترل هوای تهران هنوز اطلاعات ایستگاه‌های سنج آلودگی هوای تهران که تحت اختیارات سازمان محیط زیست است اعلام نشده است.

در حال حاضر به غلظت کلیه آلاینده‌های هوا در هوای شهر تهران افزوده شده و با این وجود آلاینده وزارت معلق کمتر از 5/2 میکرون موجب شده است که شاخص کیفیت هوا در شرایط ناسالم قرار گیرد. افزایش غلظت آلاینده ذرات کمتراز 5/2 موجب افزایش غلظت خون و تشدید حملات قلبی می‌شود.

شاخص PSI کیفیت هوای شهر تهران که البته تنها توسط ایستگاه‌های سنج آلودگی تحت اختیار شرکت کنترل کیفیت هوای اعلام شده است عدد 157 را نشان می‌دهد.

بنابراین گزارش،‌در برخی از ایستگاه‌ها شاخص هوای تهران از مرز هشدار گذاشته است به طوری که در حال حاضر ایستگاه پارک سلامت در منطقه 17 PSI، شاخص کیفیت هوا ،195 را نشان می‌دهد.

 مشکل ناسالم بودن هوای تهران از آذرماه امسال آغاز شد که به واسطه بارندگی‌ها و ناپایداری‌های جوی طی هفته گذشته چند روز شرایط تغییر کرد و کیفیت هوا چند روز سالم بود اما دوباره با باگذشت شرایط پایدار به هوای تهران این مشکل مجدد بروز کرد.

44

کد خبر 125401

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام DE ۱۹:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    0 0
    اگر گاز سوخت استانداردی بود کشورهایی که صاحب معتبرترین خودروسازهای دنیا هستند به این فکر می کردند ضمن اینکه دولت باید با ملت رو راست باشد و قبول کند که بنزین تولیدی پتروشیمی غیر استاندارد است و افزایش عدد اکتان با افزایش بیش از حد بنزن یک خطر جدی برای ملت است
  • بدون نام IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    0 0
    آيا بهتر نيست سازمان مذكور نيز بمانند سازمان برنامه و بودجه منحل اعلام گردد در شرايطي كه مسئولين سازمان مذكور بجاي دفاع از سلامت مردم و حفظ محيط زيست در سكوت مطلق بسر مي برند نبود چنين سازماني خللي در نظام زيست محيطي ايجاد نخواهد نمود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین