فاطمه ذوالقدر: مجلس با شفاف‌سازی در همه زمینه‌های فرهنگی موافق است

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با استقبال از اعلام جزییات بودجه سال۱۳۹۸ سازمان سینمایی، تاکید کرد که این نوع شفاف‌سازی مطلوب و مورد تایید مجلس است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه ذوالقدر با تایید اعلام جزییات بودجه سازمان سینمایی در سال ۱۳۹۸ به خبرآنلاین گفت: «این گونه شفاف‌سازی‌ها در اعلام بودجه‌های تخصیص یافته در موضوعات فرهنگی بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اگر این اطلاعات به صورت کانالیزه و در سامانه‌ای مشخص در اختیار مخاطبان و علاقه‌مندان حوزه سینما و حتی عموم مردم قرار گیرد باعث رفع ابهامات و شبهات خواهد شد.»

او در ادامه افزود: «سازمان سینمایی با ارائه و انتشار عمومی جزییات بودجه خود دست به اقدام مناسبی زده است و این امر با رعایت اصول و مسائل قانونی و ابلاغیه‌ها و آیین‌نامه‌های مرتبط، می‌تواند در راستای جریان شفاف‌سازی که بسیار هم مورد تایید نظام مقدس جمهوری اسلامی است پاسخگوی شبهات سینماگران بوده و ابزاری برای اقناع درست و منطقی سینماگران باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان نظر مجلس شورای اسلامی را در شفاف‌سازی و اعلام بودجه و هزینه‌ها در همه زمینه‌های فرهنگی مثبت و مورد تایید دانست.

سازمان سینمایی به تازگی جزییاتی درباره بودجه سال ۹۸ این سازمان را منتشر کرده است.

۲۵۸۲۴۳

کد خبر 1256660

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • NL ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۵
    0 0
    اول مجلس و نماینده هایش در باره حقوق و دریافتی های خودشون به طور کامل شفاف سازی کنند تا امور دیگر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین