ویزیت و درمان ۴۰۰۰ نفر بیمار مراجعه کننده به درمانگاه پل‌دختر

مدیریت درمان تامین اجتماعی استان لرستان از مراجعه ۴۰۰۰ بیمار به درمانگاه شهدای پلدختر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان،دکتر امین بهاروند در این رابطه گفت: متاسفانه سیل دوازدهم و سیزدهم فروردین خسارات زیادی به درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان وارد کرد.

وی افزود: در این سیل گل و لای زیادی وارد درمانگاه تامین اجتماعی پلدختر شد ولی با بسیج همه امکانات و تلاش پرسنل مدیریت درمان، پاکسازی و آماده ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان شهرستان شد.

خسارت ۳ میلیارد تومانی به درمانگاه

مدیر درمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به خسارت وارده به درمانگاه گفت: سیل بیش از ۳ میلیارد تومان خسارت به درمانگاه تامین اجتماعی پلدختر وارد کرده است.

وی ادامه داد : خوشبختانه با تلاش همه همکاران، ۱۵ فروردین در درمانگاه تامین اجتماعی پلدختر بیماران ویزیت و درمان شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان بیان کرد: در این مدت ۴۰۰۰ بیمار به درمانگاه تامین اجتماعی پلدختر مراجعه و توسط کادر درمانی ویزیت و مداوا شدند.

ویزیت همه بیمه شدگان

وی تصریح کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده علاوه بر بیمه‌شدگان تامین اجتماعی شهرستان پلدختر سایر مراجعه‌کنندگان به درمانگاه نیز ویزیت و درمان شدند که نیمی از مراجعه‌کنندگان در این مدت را شامل می‌شوند.

بهاروند گفت: هزینه داروهای هر مراجعه‌کننده سیل‌زده به درمانگاه تامین اجتماعی پلدختر در این مدت بیش از ۲۰ هزار تومان بود.

46

کد خبر 1258884

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =