زیکو ستاره سابق فوتبال برزیل در دهه 80 میلادی همچنان گزینه اصلی هدایت تیم ملی فوتبال ایران است.

به گزارش خبرآنلاین ، اخبار غیر رسمی حکایت از ادامه مذاکرات میان این مربی سرشناس برزیلی با نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران دارد و حتی شایعه شده در سفر عباس ترابیان به اسپانیا هم رایزنی میان او و آژانس طرف قرارداد با این مربی برزیلی انجام گرفته و در روزهای آینده به صورت رسمی خبر حضور این مربی در تیم ملی اعلام می شود.

 اگرچه ترابیان مثل همیشه این اخبار غیر رسمی را تکذیب می کند؛ « نه بابا این حرف ها کدام است؟ زیکو برزیلی است و چه ربطی دارد به اسپانیا. من در این سفر نه برای ملاقات با مربی آینده تیم ملی رفته بودم و نه بحث بازی با تیم ملی اسپانیا مطرح شد. یکسری توافقاتی داشتم که انشاالله خبرش را پس از دیدار چهارشنبه صبح با کفاشیان اعلام می کنیم. منتظر باشید حتما این خبرها را خواهید شنید.» او همچنین تاکید می کند که فدراسیون هنوز اجازه رسمی برای مذاکره با مربیان خارجی را به این کمیته نداده است. گفته ای که در تناقض با روایات قبلی منتشر شده از سوی خودش هم هست. همه این گمانه زنی ها در حالی است که امروز چهارشنبه ممکن است در نشست علی کفاشیان و عباس ترابیان ، اتفاقات مهمی رخ دهد. و تیم ملی هم جانشین افشین قطبی را که دیروز رسما کارش را با تیم جدید ژانی شروع کرد ، معرفی کند.

151 40

کد خبر 125923

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • b IR ۰۴:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    وتی عده ای از خوشحال شدن مردم ناراحت می شوند اگر بهتر از زیکو هم بیاید تیم ملی ما راه به جائی نخواهد بردمربیان ایرانی دست کم از زیکو ندارند فقط عدهای در این راه به پول خوب میرسند
  • امین IR ۰۶:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    زیکو مربی بزرگی نیست،اگه میخواهید مربی بیارین باید یکی از 10 مربی بزرگ جهان رو بیارین تا این فوتبال متحول بشه و الا مربی ایرانی همون کار مربی درجه 2 اروپا رو میکنه.
  • مهدي IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    خدا وكيلي اگه خوزه مورينييو هم سرمربي تيم ملي بشه هيچ كاري نميتونه بكنه
  • سعید IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    زیکو مربی بزرگی نیست قبول! اما ایشان 10 سال کمک مربی برزیل بوده؛ با ژاپن قهرمان آسیا شده، با فنرباغچه قهرمان لیگ ترکیه شده و با بنیادکار قهرمان و المپیاکوس نایب قهرمان شده یونان شده ... در جام یوفا با برد سویا تا 8 تیم رفته و تو لیگ قهرمانان اروپا از گروهش صعود کرده اما از بوردو باخته و حذف شده !!! که می بینید نتایجش عالیه! ضمنا وقتی اون مربی درجه 10 اروپایی اومد و فولاد رو قهرمان مطلق ایران کرد این حرف که درجه 2های اروپا که هیچ، درجه 5 اروپا هم از مربی وطنی بهتره
  • بدون نام IR ۱۳:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    کاشکی لوئیس آراگونس اسپانیایی یا مارچلو لیپی ایتالیایی رو میاوردن! اما بعید می دونم، آخر یه ویچ! مربی تیم ملی میشه حالا ببین!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین