۷۰۰۰ بازدید ناظران و بازرسان از بازار خرم‌آباد/ تاکید بر بهبود وضعیت میدان میوه و تره‌بار

فرماندار خرم آباد در جلسه ی ستاد تنظیم بازار این شهرستان،با اشاره به ۷۰۰۰ مورد بازدید ناظران و بازرسان از سطح بازار،گفت: با فروشندگانی که قیمت های مصوب را رعایت نکنند برخورد می شود.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، اسد عبداللهی در جلسه ی ستاد تنظیم بازار شهرستان که  ظهر امروز برگزار شد، گفت: دشمنان نظام برای ضربه زدن به کشور،از اهرم فشارها و تحریم های اقتصادی بهره می گیرند و ما برای مقابله با نقشه های آنان باید در قالب یک برنامه ریزی دقیق و مدون، تامین کالاها و مایحتاج اساسی مردم را تضمین و مدیریت کنیم.

 وی با تاکید بر این نکته که سهم شهرستان خرم آباد از کالاهای اساسی وارد شده به استان باید مشخص باشد، افزود: خوشبختانه کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان ، به اندازه ی کافی تامین و ذخیره سازی شده است و باید تلاش شود ضمن بازنگری در شیوه های توزیع کالا، این اقلام به خوبی و در زمان مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

 فرماندار شهرستان خرم آباد تصریح کرد: چه در ماه مبارک رمضان و چه در طول سال در خصوص تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان با مشکل خاصی مواجه نخواهیم شد.

نظارت ها و بازرسی های متعدد و مستمر بسیار لازم و ضروری است

 عبداللهی ادامه داد: در شرایط فعلی، وجود نظارت ها و بازرسی های متعدد و مستمر بسیار لازم و ضروری است که در این خصوص از ابتدای سال تا کنون ۷۰۰۰ مورد بازدید از سطح بازار صورت پذیرفته و قطعا در تمام ایام سال با فروشندگانی که قانون را رعایت نکنند برخورد جدی صورت خواهد پذیرفت.

 وی اذعان داشت: برای تقویت نظارت ها و بازرسی ها یک تیم کارشناسی متشکل از اداره کل صمت،فرمانداری و تعزیرات حکومتی تشکیل خواهد شد تا با دقت نظر بیشتری بر توزیع کالاها در سطح شهرستان نظارت داشته باشد.

 فرماندار شهرستان خرم آباد در پایان خاطر نشان ساخت: با تاکیدات صورت گرفته،وضعیت میدان میوه و تره بار خرم آباد نسبت به گذشته بهبود یافته اما همچنان نیازمند کار بیشتری است که شهرداری خرم آباد و سازمان های مرتبط با این موضوع باید در این خصوص اقدامات جدی را بعمل آورند.

۴۶

کد خبر 1259620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =