۶ نفر
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
بازیگر «پاورچین» در بیمارستان بستری شد

تسنیم نوشت: ابراهیم آبادی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در بیمارستان بستری شد.

آخرین سریالی که ابراهیم آبادی برای تلویزیون بازی کرد «پادری» محمدحسین لطیفی است اما بارها بازی درخشان او در آثاری چون سریال «مختارنامه» و «آپارتمان شماره ۱۳» در یادگار مانده است.

آبادی که در سریال «پاورچین» هم به ایفای نقش پرداخته بود، در بیمارستان آراد بستری شده است و به گفته خودش که به سختی صحبت می‌کند به دلیل تنگی نفس، مشکلات ریه راهی بیمارستان شده و الان در بخش مراقبت‌های ویژه، تحت نظر پزشکان است.

او از ملت ایران که بارها او را در صحنه‌های مختلف بازیگری تلویزیون، سینما و تئاتر دیده‌اند یک درخواست داشت: «به پاس ۶۳ فعالیت هنری در تئاتر، تلویزیون و سینما که ۱۲۸ سریال و تله فیلم و ۵۴ فیلم سینمایی و کارهای متعدد نمایشی را در کارنامه خودم دارم از مردم مهربان ایران درخواست می‌کنم مرا دعا کنند.»

دختر این هنرمند پیشکسوت هم گفت: معلوم نیست به دلیل مشکلات قلبی و ریوی،‌ ابراهیم آبادی تا چه زمانی در بیمارستان بماند.

۲۵۸۲۴۳

کد خبر 1261023

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • F_hajibashi@yahoo.com IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
    16 2
    خبرنگار مزخرف...آیا ابراهیم آبادی فقط پاورچین بازی کرده ...
  • مصطفی IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
    4 0
    از خداوند متعال برای ایشان سلامتی و بهبودی هرچه سریعتر خواستارم ان شاالله ایشان زودتر بهبود یابند وبه آغوش گرم خانواده برگردند الهی آمین
  • عماد IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
    4 0
    واقعا این چه تیتری هست؟ نام استاد آبادی به اندازه‌ی کافی بزرگ و شناخته شده هست. و نیازی نیست بخواین با آثارشون به مخاطب بشناسونین. امیدوارم زودتر حالشون خوب خوب بشه استاد نازنین و خونگرم تئاتر و سینما

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین