آقای نماینده مجلس! وزنه‌برداری به حمایت ۴ سال یک بار شما نیاز ندارد

همین یکی دو روز گذشته بود که نامه‌ای از نمایندگان مجلس خطاب به سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری حواس خیلی‌ها را به خودش جلب کرد.

دور از جان، شده اند بازیچه. برخی نمایندگان مجلس را می گوییم. آنها که گاها کوچکترین اشراف و اطلاعاتی از محتویات برخی نامه ها ندارند و فقط چشم بسته پای آنها را امضا می کنند. نمونه آخرش همین نامه ای است که خطاب به وزیر ورزش نوشته شد و با امضای سه نماینده مجلس، در فضای مجازی چرخید تا به اصطلاح جریان ساز شود... اما کدام جریان سازی؟ این موضع گیری های ناشیانه بیشتر از آنکه بار انتقادی داشته باشد تاسف بار بود. 

آقای نماینده محترم خمینی شهر! آقای نماینده محترم سقز و بانه! آقای نماینده محترم پیرانشهر و سردشت! نمی دانیم شما دلواپسان رویهم رفته نام ده قهرمان ورنه برداری را بلد هستید یا خیر. این را هم نمی دانیم که می دانید وزنه برداری در چند حرکت انجام می شود؟ دو، سه، چهار، کمتر، بیشتر...؟ اصلا همه اینها به کنار. آیا شماها واقعا به تمام مشکلات ریز و درشت شهرتان رسیدگی کرده اید که حالا برای حل مشکلات وزنه برداری پیش قدم شده اید؟ 

حقیقتا وزنه برداری به دخالت های چهار سال یک بار امثال شما، نیازی ندارد. همانطور که به دخالت رئیس فدراسیون جهانی یا هر اجنبی دیگری در انتخابات نیازی ندارد. البته که خیلی زود معلوم شد تاماش آیان هیچ دخالتی در انتخابات فدراسیون نداشته و آن دروغ پراکنی ها، فقط و فقط ساخته ذهن برخی فرصت طلبان بود. 

مخلص کلام اینکه ادامه فعالیت مدیران قبلی در زمانی که فدراسیون با سرپرست اداره می شود هیچ منع قانونی ندارد، همانطور که چهار سال پیش وقتی حسین رضازاده رفت،  سرپرست فدراسیون، به هیچ یک از ارکان فدراسیون دست نزد و اتفاقا انتخابات را در فضایی کاملا سالم و رقابتی برگزار کرد. پس اجازه بدهید انتخابات در همان مسیر درستش حرکت کند.

255 251

کد خبر 1267381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین