تحلیل نیویورک‌تایمز درباره سفر آبه به تهران

رسانه آمریکایی درباره سفر آبه به تهران نوشت: نخست وزیر ژاپن بعد از 40 سال به ایران می‌آید تا در اولین تلاش برای نفوذ ژاپن در خاورمیانه مستقیم وسط تنش میان ایران و آمریکا شود.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از نیویورک تایمز، در ادامه این مطلب آمده است : برای رهبران تجاری ژاپن تنش یک سردرد دائم محسوب می‌شود و حالا تحت فشار آمریکا آنها قادر به خرید نفت ایران نبوده و علی رغم روابط خوب با ایران وسط معرکه قرار گرفته‌اند.

این تحلیل می افزاید: اما این بحران برای آبه تبدیل به فرصت شده و به عنوان طولانی‌ترین دوران نخست وزیری به دنبال تلاش دیپلماتیک برای حل مسائل درازمدت با روسیه و کره شمالی باشد.

نیویورک تایمز ادامه داد: نکته جالب اینکه مقامات رسمی قبل از سفر آبه به خبرنگاران گفتند وی حامل پیام خاصی از ترامپ به ایران نیست و حتی دنبال میانجی‌گری نیز نیست. آبه نیز خطاب به خبرنگاران گفت قصد دارد تنش در منطقه را کاهش داده و پیام آور صلح باشد.

310311

کد خبر 1269350

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین