سردمداران فساد اقتصادی بدانند که قوه قضاییه دیر گیر است اما شیر گیر است "این جمله را دادستان عمومی و انقلاب تهران می گویدو اضافه می کند :امروز چرا علیرغم همه اقدامات خوب دستگاه قضائی در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی نگاهها و جهتگیریها به سمت قوه قضائیه خاتمه پیدا میکند؟ آیا گره این مبارزه در دست دستگاه قضائی است یا ما نیز بخشی از این چرخه هستیم؟
عباس جعفری دولت آبادی با بیان اینکه از زمان پیروزی انقلاب تا پایان سال 68 دولت کارفرمای بزرگی بوده و همه چیز را در دست خودش داشت، اظهار کرد: در چنین دورهای که سیاستهای اقتصادی به صورت تام دولتی است، طبیعتا نوع پروندهها با پروندههایی که دولتی سیاست تعدیل را اعمال میکند، تفاوت دارد.
می گوید:ما در دهه دوم و بعد از ارتحال امام خمینی به یک دوره تعدیل میرسیم که دولت قیمتها را آزاد، ارز را شناور و اشتغال ایجاد میکند اما به دلیل اینکه ساختارهای لازم وجود ندارد پروندههایی تشکیل میشود.: بنابراین عدهای که در دوره قبل همه کاره بودهاند در این سیاستها نیز همه چیز را در دست خود گرفتهاند و تنها جای افراد عوض شده است که از این امر در عرصه سیاسی به عنوان دوره اشرافیگری یاد کردند.
اما دادستان پایتخت عملکرد دولت نهم را متفاوت ارزیابی می کند و می گوید : در سال 84 به این سمت رفتیم که عدالت محوری شعار دولت شد در صورتی که باید شعار عدالتخواهی با عمل نیز هماهنگی داشته باشددر سیاستهای تعدیلی زمانی که دولت شعار عدالت نمیداد، توقعات کمتر بود، اما زمانی که دولت شعار عدالت سر میدهد و پرچم مبارزه در محور عدالتخواهی را در دست گرفته، قطعا توقعات دو چندان خواهد شد.
نظر شما