۰ نفر
۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۹
لادای روسیه در راه ایران است؟

در حالی که خبرهایی در خصوص تقویت احتمال انعقاد قرارداد همکاری میان ایران و لادای روسیه به گوش می رسید محمدرضا نجفی منش، فعال اقتصادی و رییس انجمن صنایع همگن قطعه سازی گفت: این تنها یک وعده و شوخی است.

 وی در توضیح این مطلب ادامه داد: مالک لادا، رنو فرانسه است که عملا اگر می خواست با ایران همکاری کند از کشور نمی‌رفت. من هم این حرف را شنیدم ولی فکر می کنم در چارچوب وعده بوده و عملی نیست و برای همکاری بین المللی به نظر می رسد فعلا باید صبر کرد.

محمدرضا نجفی منش

 در چند روز اخیر اخباری در خصوص اقدام شرکت رنو برای خارج کردن سرمایه هایش از ایران منتشر شد و وعاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز تاکید کرده است رنو دیگر شریک راهبردی ایران نیست .

 مشروح مصاحبه نجفی منش در خصوص احتمال همکاری خودروسازان ایرانی با خودروسازان ژاپنی و روسی رl اینجا بخوانید.

۲۲۳۲۲۳

کد خبر 1270676

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین