۶ نفر
۱۱ تیر ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۲
واکنش بولتون و پمپئو به اقدام ایران

مشاور امنیت ملی آمریکا به افزایش ذخیره اورانیوم غنی سازی شده ایران واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا در پیامی توئیتری مدعی شد: «هیچ دلیلی وجود ندارد که ایران غنی سازی خود را افزایش دهد مگر آنکه این اقدام بخشی از تلاش‌ها برای کاهش زمان گریز برای تولید تسلیحات هسته‌ای باشد!»

این در حالی است که پیش از این مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به اقدام قاطع ایران در پیامی توئیتری مدعی شد: «رژیم ایران گام‌های جدیدی را برای پیشبرد بلندپروازی‌های هسته‌ای خود برداشت. یک بار دیگر، ایران از برنامه هسته‌ای خود برای باج‌خواهی از جامعه بین‌المللی و تهدید امنیت منطقه‌ای استفاده می‌کند.»

پمپئو در ادامه مدعی شد: «به حامیان ارشد تروریسم جهان اجازه داده نخواهد شد اورانیوم را در هر سطحی غنی کنند.»

310 310

کد خبر 1275603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    20 37
    ما هزار بار گفتیم که سلاح هسته ای تولید نمی کنیم اما شاید کشوری به این اورانیوم غنی شده احتیاج داشته باشد که اگر آدم نشوید آن را می فروشیم. گمان نکنم فروش اورانیوم غنی شده ضد قوانین باشد.
    • IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      22 4
      بمب اختلاسي داريد كه از اتم بدتر است
    • IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      18 2
      بمب اختلاس را در داخل ميتركونند
  • IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    20 8
    کیه ک حق کشی می کنه
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    45 19
    اون مردک خیکی واون سبیلو به اندازه یک جو عقل ندارند .
  • IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    22 17
    فکر کردین خیلی زرنگید !!!! فروش اورانیوم و اب سنگین ایران را تحریم کردید که فعالیت هسته ای ایران بخوابد ولی کور خواندید ههههههه !!!!
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    23 11
    بولتون بر خلاف ادعاهایش آدم بی ایمانیه. مومن از سلاح هسته ای دیگران نمیترسه. پدرجان، مگه تو نمیگی با کمک به یهود یعنی قوم برگزیده خدا مقرب درگاهش میشی؟ فتمنوا الموت ان کنتم صادقین. آدمی که بدونه جاش توی بهشته از مرگ نمیترسه جان. ترس از مردن مال جهنمی هاست
  • پویا IR ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    22 2
    این کرکری ها و جنگ های زرگری اگر منتج به جنگ بشه سودش میره تو جیب آقایانی که سالها دارن از تحریم و قاچاق و... سود کلان میبرن و بچه هاشون تو همون آمریکا بلاد کفر به زندگی و عشق و حال مشغولن! بدبختیش هم برای نود درصد مردمه
    • IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      2 0
      برادر نترس جنگ نمیشه. اگه قرار بود جنگ بشه، آمریکا تا حالا منتظر نمی موند. اینا جایی که بتونن از سلاح استفاده کنن، اینقدر تحریم تحریم در بوق وکرنا راه نمی اندازن. کرکری را کی شروع کرده؟ کی از برجام بیرون اومد؟کی از تلاش برای سرنگونی نظام آن دیگری گفت؟ اگه ایران مقصر بود، همین اروپاییهای مشترک المنافع با آمریکاهم اینقدر برای حفظ همین برجام بی رمق هم تلاش نمی کردن! نترس برادر نترس. غربیها به این عربده کشیها برای ترساندن امثال من وشما عادت دارن.
  • به پمپگوه IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    2 0
    باشه هر وقت خواستیم بمب بسازیم از تو و خولتون اجازه میگیریم!
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    2 0
    وقاحت هم حدی داره! جایزۀ وقاحت وبی شرمی را باید به این دوتا داد.

آخرین اخبار