جمع‌آوری ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صدقه در لرستان

قائم مقام کمیته امداد لرستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون مردم لرستان ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صدقه از طریق کمیته امداد به نیازمندان پرداخت کردند.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، محمدولی حیدروند به مشارکت مستقیم مردم در کمک به توانمندسازی مددجویان این نهاد خبر داد و افزود: جمع‌آوری و توزیع صدقات از طریق شبکه‌های مردمی و روش‌های نوین یکی از راه های مناسب محرومیت‌زدایی است.

وی به جمع‌آوری ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی صدقات مردم لرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون مردم لرستان از طریق صندوق صدقات و پرداخت الکترونیکی این مبلغ را به مستمندان اهدا نمودند. 

کمک به درمان و تامین لوازمات خانگی محرومین از طریق صدقات

قائم‌مقام کمیته امداد لرستان به نحوه توزیع و هزینه کرد صدقات جمع‌آوری‌شده اشاره کرد و گفت: بر اساس توافقنامه بودجه مبالغ جمع‌آوری‌شده در هر منطقه بر اساس نیاز مددجویان در شاخص حمایتی شامل کمک به درمان مددجویان روستایی و شهری، کمک به ازدواج مددجویان و تأمین جهیزیه، تأمین لوازم‌خانگی، پرداخت موردی، کمک‌هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، اردوهای زیارتی، تعمیر تکمیل و بازسازی مسکن و تعامل با مراکز اجتماعی هزینه می‌شود.

وی به تعداد مشترکین صندوق‌های صدقات در لرستان اشاره کرد و گفت ۱۸۷ هزار مشترک صندوق صدقات در لرستان وجود دارد علاوه بر آن مردم سخاوتمند می‌توانند کمک‌های خود را از طریق کد دستوری #۰۶۶*۸۸۷۷* به‌آسانی از طریق تلفن همراه خود صدقه و سایر کمک‌ها را واریز نمایند.

۴۶

کد خبر 1279899

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار