آمریکا: ایران بین فروپاشی اقتصادی و مذاکره یکی را انتخاب کند

فارس نوشت: «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه‌ای با شبکه «الحره» ادعا کرده ایران باید بین مذاکره با آمریکا و فروپاشی اقتصاد خود یکی را انتخاب کند.

هوک، همانند روزهای گذشته ایران را به انجام حمله اخیر به تأسیسات نفت عربستان سعودی متهم کرد و گفت: «ایران با حمله به یک کشور دیگر، حاکمیت آن را نقض کرده و آخرین چیزی که دنیا می‌خواهد، رفتارهای بد است.»

این مقام آمریکایی سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران را «دیپلماتیک» خواند و گفت که او از این لحاظ بسیار «سخاوتمندانه» عمل کرده است.

هوک ادعا کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ با اتخاذ روش دیپلماتیک در دو سال و نیم گذشته بسیار سخاوتمندانه عمل کرده است، اما ایران دیپلماسی را رد می‌کند.» 

وی در ادامه با بیان این ادعا که «اقتصاد ایران در وضعیت بدی قرار دارد» گفت: «ایران این گزینه را پیش رو دارد که به مذاکرات برگردد یا اینکه می‌تواند نظاره‌گر فروپاشی اقتصاد کشورش باشد.»

هوک در بخش دیگری از ادعایش گفت شورای امنیت سازمان ملل متحد باید حمله به تأسیسات نفت عربستان سعودی را مورد بررسی قرار دهد. 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است. 

310311

کد خبر 1304794

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    14 48
    شک نکن که ما فروپاشی اقتصادی را انتخاب می کنیم. زمان به ضرر شما کار می کند آقای هوک. الکی ما را می ترسانی؟
    • مهدی IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
      32 1
      مطمئنی زمان به ضرر اونا داره کار میکنه!!!
    • شمس تبریزی CA ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
      1 27
      آقا این همینطوری گفته. حرفهاش تحت تاثیر شرب خمر بی موقع است. باید می گفت ایران باید بین فروپاشی اقتصادی و مذاکره و خوردن حلوای ترامپ یکی را انتخاب کنه که در اینصورت میگفتیم سومی را انتخاب میکنیم
  • IR ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
    15 33
    تیتر را که خواندم فهمیدم حرف هوک احمق بوده است. یکسال است که دارد این عبارت را طوطی وار تکرار میکند انگار حرف جدیدی بلد نیست بزند. بزودی اخراج خواهد شد.
  • IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    5 13
    مگه فروپاشی اقتصادی با مذاکره بی نتیجه فرقی هم میکنه احمق جان
  • شهرام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    2 22
    نفرمایید مذاکره بفرمایید تسلیم! مفاد و پیش شرط های کلید واژه «مذاکره» چیزی جز پیشنهاد« تسلیم شدن» نیست! ما اگر کمی زودتر به خودمون آمده بودیم الان وضع اقتصادی به مراتب بهتری داشتیم و اقتصاد پاشنه آشیل ما نمیشد! در هر صورت ماهی رو هروقت از آب بگیریم تازه است انشالله
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    0 0
    سیاست یعنی اینکه من بدون ضرر بتونم قدرتمو نشون بدم. همون کاری که آمریکا و انگلیس دارن میکنن. ما با ضرر داریم قدرتمون رو نشون میدیم. این سیاست نیست که وقتی با رانت و ... طرف میشه مسئول و نه بخاطر علمی که داره همین میشه
  • IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
    0 0
    ما اول به فروپاشی اقتصاد میرسیم کما اینکه تقریبا رسیدیم و بعد که فشار اقتصادی و معیشتی به مقامات رسید میگیم بخاطر مردم مذاکرات اغاز میکنیم همیشه همین بوده کارد ب استخون که میرسه تازه یادمون میاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین