شکست تیم مدعی شهرداری ارومیه در اولین هفته لیگ برتر والیبال

در آغاز فصل جدید لیگ برتر والیبال، تیم شهرداری ارومیه در سالن المپیک گنبد برابر شهرداری این شهر با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد تا شروعی متزلزل را داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، تیم مدعی شهرداری ارومیه هفته اول لیگ برتر والیبال را به همنام گنبدی باخت.
در این دیدار که در سالن المپیک گنبد برگزار شد تیم شهرداری این شهر با نتیجه ۳ بر ۲ تیم مدعی و پرمهره شهرداری ارومیه را شکست داد.
گنبدی‌ها که در این بازی حمایت هزاران هوادار خود سود می‌بردند با هدایت جزیده در حالی تیم پرمهره شهرداری ارومیه را شکست دادند که نماینده ارومیه با جذب مهره‌های ملی‌پوش بدنبال قهرمانی است.
شهرداری گنبد ست‌های اول، چهارم و پنجم را با امتیازات ۲۵-۲۳، ۲۵-۲۰ و ۱۵-۱۳ به سود خود به پایان بردند و تنها در ست‌های دوم و سوم ۲۵-۲۰ و ۲۵-۲۳ به حریف خود واگذار کردند.

شهرداری ارومیه این فصل با هدایت مصطفی کارخانه و ستاره‌هایی چون محمدرضا حضرت‌پور، شهرام محمودی، فرهاد قائمی، فرهاد سال‌افزون و ... از مدعیان قهرمانی است.

گفتنی است، برنامه‌ هفته‌های دیگر لیگ برتر تا این لحظه اعلام نشده است.

46

کد خبر 1315866

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار