یک تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است کاخ سفید باید پای خود را از مداخله های درون کشوری بیرون کشیده و نه تلاشی برای پایین کشیدن دیگری از اریکه قدرت کند و نه تقلایی برای به قدرت رساندن محبوب خود.

دوگ باندو در یادداشتی  نوشت: زمان آن فرا رسیده است که واشنگتن از دموکراسی حمایت کرده و رابطه دوجانبه مسالمت آمیز با دیگر ملت ها و دولت ها را توشه راه کند. واشنگتن ید طولانی در حمایت از بیگانگان نه چندان محبوب در نزد ملت ها برای تامین منافع خود دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه در طول تاریخ نام واشنگتن با نام دیکتاتورها گره خورده ،تصریح کرد اکنون فرصت آن فراهم شده که واشنگتن فاصله خود را با این قبیل افراد معلوم الحال زیاد کند. هرگونه تلاش برای حمایت از فرد یا گروه خاصی هم در این قبیل شرایط نتیجه عکس می دهد.

باندو بر این اعنقاد است که واشنگتن سالهاست در مسیر اشتباه قرار گرفته و اکنون زمان ایستادن در قسمت صحیح تاریخ است . مساله مهم دیگر این است که نام ایالات متحده با مطالبه های دموکراتیک در کشوری به غیر از خود آمریکا، نامانوس است.16146  

متن کامل این یادداشت را اینجا بخوانید.

 

 

کد خبر 133515

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین