وزیر خارجه روسیه می‌گوید برداشتن«گام‌های واقعاً مثبت» در ارتباط با موضوع هسته‌ای ایران، باعث تخفیف تحریم‌های ضدایرانی خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پرس تی وی، سرگئی لاوروف که این اظهارات را در حاشیه نشست خلع سلاح سازمان ملل متحد در ژنو مطرح کرد، از قدرت‌های بزرگ خواست تا رویکردی تدریجی در برابر ایران اتخاذ کنند. 

وی همچنین افزود، ایران باید به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد قاطعانه پاسخ دهد. 

لاوروف همچنین تأکید کرد:باید با اقداماتی چون کاستن شدت تحریم‌ها، مشوق گام‌های مثبت ایران باشیم. 

لاوروف همچنین گفته است دور بعدی مذاکرات ایران با گروه 1+5 باید به‌زودی و در راستای کسب دستاوردهای عینی صورت گیرد. 

گفتنی است، در ادامه ادعاهای اثبات­ نشده امریکا، اسرائیل و متحدان غربی آن­ها مبنی بر این­که برنامه هسته‌ای تهران ماهیت نظامی دارد، شورای امنیت سازمان ملل متحد نهم ژوئن (19 خرداد) دور چهارم تحریم‌علیه ایران را تصویب کرد. 

این تحریم‌ها در حالی علیه ایران اعمال شد که تهران یک ماه قبل از آن برای اعتمادسازی و شفافیت بیشتر درباره برنامه صلح­آمیز هسته­ای خود، بیانیه­ای را با ترکیه، برزیل برای مبادله سوخت امضا کرده بود. 

اظهارات لاوروف در حالی مطرح می­شود که آژانس بین المللی انرژی اتمی شنبه (7 بهمن) در تازه­ترین گزارش خود درباره ایران، بار دیگر تأیید کرد در برنامه هسته‌ای ایران انحرافی به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای وجود ندارد. 

در عین حال، ایران در ماه ژانویه 2011 میلادی بار دیگر به نشان حسن‌نیت، نمایندگان آژانس بین المللی انرژی اتمی، جنبش غیرمتعهدها، گروه 77 و اتحادیه عرب را دعوت و میزبان دیدار دو روزه آنان برای بازدید از تاسیسات هسته‌ای ایران شد.

/30

کد خبر 134372

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حجتی IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
    0 0
    به روسیها بگویید شما زحمت نکشید برای کاستن شدت تحریمها چونکه هر کشوری که تحریم گردد باعث میشود که زودتر به استقلال واقعی و عدم وابستگی به کشورهای بیگانه برسد شما فعلا رویه بی اعتمادی را ادامه دهید تا روزی رسد که ایران به کشور غاصب مثا روسیه نیازی نداشته باشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین