۰ نفر
۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۲

ایهود باراک وزیر دفاع رژیم صهیونیستی باز همچون همیشه در مواقع لزوم به جنگ روانی روی آورد.

در شرایطی که بحران در خاورمیانه نفش کشیدن را برای رژیم صهیونیستی سخت کرده ، وزیر دفاع این رژیم در لاک تدافعی فرو رفته و می گوید: تظاهرات ضد اسراییلی طی ماه‌های آینده در عرصه بین‌المللی افزایش یابد.

گفت‌وگو با رادیو رژیم صهیونیستی بهانه ای شد تا ایهود باراک نسبت به رکود و توقف روند صلح بین‌ این رژیم و فلسطینی‌ها هشدار داده و بگوید: اسراییل نیاز به طرح دارد. اتخاذ تصمیم سرنوشت ساز در شرایط کنونی بسیار مهم است. نباید منتظر سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل در ماه می در کنگره آمریکا و ارائه طرحش باشیم. زمان ریسک کردن برای ممانعت از انزوای بین‌المللی اسراییل فرا رسیده است. اقدام جسورانه‌ای مانند انجام مذاکرات مستقیم و یا دستیابی به توافقنامه موقت صلح باید اتخاذ شود.
ایهود باراک، برای جلب کمک های مالی بیشتر ایالات متحده به ترفندی تو متوسل شده و افزود: اسراییل نیازمند ارتقای تجهیزات نظامی خود است و این امکان وجود دارد که 20 میلیارد دلار دیگر از کمک‌های امنیتی آمریکا برای مواجهه با تهدیدات احتمالی از این کشور درخواست کند.

ایهود باراک در مصاحبه با روزنامه وال استریت ژورنال با اشاره به بررسی قیام‌های مصر، تونس و لیبی گفت: این زلزله تاریخی بود. این جنبشی در مسیر کاملا درست است که الهام گرفته از دیگر کشورهاست. این جنبش جوامع عربی به سوی مدرنیزه شدن است.‌ مساله کمک مالی آمریکا به اسرائیل برای ما تبدیل به یک ضرورت شده است.
به گفته تحلیل گران مسائل دفاعی ،‌ رژیم صهیونیستی 9 درصد از تولید ناخالص ملی خود به عبارتی سالانه 17 میلیارد دلار صرف هزینه های دفاعی می‌کند و آمریکا نیز 3 میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل اعطا کرده است.

ایهود باراک ادعا کرد که رژیم صهیونیستی با تهدیدی قریب الوقوع روبه رو نیست اما مجبور خواهد شد در طولانی مدت هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهد. وی با پیش بینی آینده مذاکرات صلح گفت: بنیامین نتانیاهو، احتمالا کشور موقت فلسطین را در مرزهای موقت پیشنهاد می‌دهد.
باراک در ادامه تاکید که آمریکا و رژیم صهیونیستی با این اقدام، فلسطین را مطمئن می سازند که بزودی کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

 48

 

کد خبر 135883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین