به گزارش خبرآنلاین پس از سه هفته ابهام آفرینی درباره وضعیت و محل نگهداری میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد، سایت کلمه گزارشهای قبلی را در مورد انتقال آنها به زندان حشمتیه تصحیح و اعلام کرد که آنها در بازداشت خانگی به سر میبرند. موشوعی که تا کنون توسط مقام های مسئول به آن اذعان شده بود ولی از سوی این وب سایت پذیرفته نشده بود.
وب سایت رادیو آمریکایی فردا که طی چند هفته اخیر فضاسازی جدی علیه کشورمان در دستور کار قرار داده بود نوشت: به دنبال انتشار اصلاحیه سایت کلمه در مورد عدم انتقال موسوی و رهنورد به پادگان حشمتیه، اردشیر امیرارجمند مشاور ارشد میرحسین موسوی در خارج از کشور، در تماسی که با وی گرفته شد، از تکذیب یا تایید این خبر تازه خودداری کرد و حاضر به توضیحی در این مورد نشد.
کلمه روز سهشنبه ۱۸ اسفند نوشت: به اطلاع مخاطبان محترم میرساند، در روزهای گذشته با توجه به انکار و ابهام مسئولین در اطلاع رسانی، با پیگیری زیاد خبری مبنی بر انتقال موسوی و رهنورد به پادگان حشمتیه و نیز بهدلیل برخی اخبار نگران کننده دیگر اطلاعرسانی صورت گرفت.
پایگاه اینترنتی منعکس کننده نظرات میرحسین موسوی یاد آور شد:«اما با ادامه تحقیقات، در روزهای اخیر مشخص شد که خانم رهنورد و آقای موسوی تا لحظه تنظیم خبر در بازداشت خانگی به سر میبرند. بدینوسیله خبر انتقال از منزل به بازداشتگاه تصحیح و از مخاطبان محترم عذرخواهی میشود.»
در پایان گزارش، کلمه وضعیت موسوی و رهنورد را فراتر از حصر خانگی دانسته و ادعا کرد:«وضعیت نگهداری ایشان در منزل، با توجه به قطع کامل ارتباطات با دنیای خارج و سلب اختیار تردد از ایشان، چیزی فراتر از حصر به معنای ممنوعیت تردد و خروج از منزل است و در واقع نوعی بازداشت خانگی است که تاکنون هیچ مرجع قانونی حاضر به موضعگیری و پذیرش مسئولیت رسمی این عمل غیراخلاقی و غیرقانونی نشده است.»
/30119
نظر شما