۰ نفر
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
مجری سرشناس با «دو نیمه ماه» در تلویزیون

برنامه زنده «دو نیمه ماه» به تهیه‌کنندگی و اجرای محمد سلوکی از پنجشنبه ۲۲ اسفند از شبکه دو سیما به استقبال بهار خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حبیب میدانچی؛ مدیر طرح و برنامه و سرپرست گروه اجتماعی فرهنگی شبکه دو درباره این برنامه توضیح داد: در «دو نیمه ماه» که با هدف ایجاد ساعاتی خوش برای افراد خانواده تهیه شده، بخش‌های مختلفی در نظر گرفته شده است. یکی از بخش‌های این برنامه «عیدانه» نام دارد که با دعوت از بازیگران و هنرمندانی که با نقش‌آفرینی درمجموعه آثار و سریال‌های شبکه دو سیما خوش درخشیده‌اند؛ محفلی گرم و صمیمی رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: «مکث» عنوان یکی دیگر از بخش‌های «دو نیمه ماه» است که در آن محمد سلوکی با هنرمندان، مسئولان، نخبگان، ورزشکاران و ... گفت‌وگویی سخت و ویژه (هارد تاک) خواهد داشت. همچنین هر شب یک خواننده در سه بخش به اجرا می‌پردازد.

میدانچی افزود: «ماه‌نگار» عنوان بخش دیگری از این برنامه است که به اتفاقات ۱۲ ماه از سالی که گذشت می‌پردازد. نگاهی به جذابیت‌ها و دیدنی‌های سیاحتی و زیارتی شهر تهران با حضور یک تهران‌شناس از دیگر بخش‌های این برنامه است.

«دو نیمه ماه» کاری است از گروه اجتماعی فرهنگی که از پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ تا جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ هر شب بعد از خبر ۲۲:۳۰ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1361628

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین