توزیع ۳۸۸۰۰ بسته معیشتی ‌کمک‌های مومنانه سپاه کرمان آغاز شد

فرمانده سپاه کرمان از توزیع بیش از ۱۲میلیارد کمک مومنانه در کرمان خبر داد و گفت: ۳۸ هزار و ۸۰۰ بسته معیشتی مرحله دوم کمک‌های مومنانه در استان توزیع می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از کرمان، سردار حسین معروفی عصر امروز آیین دومین مرحله رزمایش مواسات و همدلی مومنانه در مصلی بزرگ امام علی(ع) کرمان با تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) و با سلام و دورد به امام شهدا و شهدا به ویژه سیدالشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: امروز شاهد هستیم که با فرمان و بیان رهبر معظم انقلاب جریان و حرکت بزرگی در راستای رزمایش مواسات و کمک مومنانه در کشور رقم خورده است.

وی با عنوان اینکه همزمان با میلاد کریم اهل‌بیت(ع) دومین مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه در کشور آغاز شده است افزود: در استان کرمان مرحله دوم این رزمایش کمک مومنانه سپاه از مصلی بزرگ امام علی(ع) کرمان آغاز شده است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه امروز در قالب قرارگاه امام حسن(ع) در سراسر استان ۳۸ هزار و ۸۰۰ بسته معیشتی توزیع می‌شود گفت: این بسته‌ها در قالب قرارگاه‌های شهرستانی و مرکز استان و توسط فرماندهان نواحی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و حوزه‌ها، ائمه جمعه  و جماعت و مسئولان اجرایی در قالب قرارگاه امام حسن(ع) جمع‌آوری شده است.

وی با عنوان اینکه از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۰۰ بسته توسط بنیاد علوی بنیاد مستضعفان و ۲۶ هزار و ۷۰۰ بسته توسط قرارگاه امام حسن(ع) جمع‌آوری شده است افزود: متوسط قیمت ریالی هر بسته ۳۲۰ هزار تومان برآورد شده است.

سردار معروفی اعتبار کلی این بسته‌ها را ۱۲ میلیارد و ۴۱۶ میلیون تومان دانست و گفت: هر بسته شامل ۱۰ کیلوگرم برنج، ۲.۵ کیلوگرم گوشت قرمز، ۴ کیلوگرم مرغ، ۲ بسته ماکارونی، یک بسته خرما، ۲ عدد روغن مایع و ۲ عدد رب گوجه است.

وی با بیان اینکه مرحله سوم کمک‌های مومنانه سپاه نیز همزمان با شب‌های قدر در استان آغاز می‌شود افزود: مرحله سوم مانند مرحله اول است و ۲۴ هزار بسته توسط سپاه پاسداران و بسیج مستضعفان از تهران و بقیه با کمک‌های استانی تامین شده است که توزیع آنها تا عید فطر ادامه دارد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه در یکی از روزهای قدر نیز توزیع بسته‌های حمایتی ویژه مناطق سیل‌زده را در استان داریم افزود: این روزها شاهد این هستیم که همه مردم و مسئولان مومنانه و عملا پای کار آمده‌اند و اصرار داریم که این کمک‌ها ادامه پیدا کند تا در این شرایط سخت بار کمی از دوش مردم آسیب‌دیده برداریم.

46

کد خبر 1386367

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین