پیشنهادهای ویژه برای وعده های نوروزی

املت یکی از متداول ترین غذاهای تخم مرغی است که البته فقط با گوجه و قارچش را می شناسیم. اما امروز (امشب البته) یک پیشنهاد داریم که به نظر اغوا کننده می رسد؛ املت با هویج و سیب زمینی سرخ کرده!

مواد لازم
گوجه فرنگی: شش عدد
نخود فرنگی تازه: 200 گرم
هویج: دو عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری: پنج شاخه
خامه: 100 گرم
سیب زمینی: یک عدد
تخم مرغ: چهار عدد

روش تهیه:
اگر نخود فرنگی تازه دارید، باید ابتدا آن آبپز کنید. در این مدت سراغ گوجه فرنگی و هویج بروند. آنها را جداگانه رنده کنید. پس از آن سیب زمینی را مربعی خرد کنید. سیب زمینی را درون تابه سرخ کنید. خامه، گوجه فرنگی، هویج، جعفری، رب گوجه، نمک و فلفل با یک تخم مرغ خوب هم بزنید. نخود فرنگی را سپس به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی سیب زمینی سرخ شد، مخلوط قبلی را روی سیب زمینی سرخ شده بریزید. مایه به حباب زدن که رسید، سه تخم مرغ را آرام روی ان بشکنید.تخم مرغ ها با حرارت غذا ها سفت می شوند.

مخلفات: اگر اهل املت خوردن در قهوه خانه باشید، حتما پیاز و لیموترش را کنار تابه می گذارید و نوش جان می کنید.

نوشیدنی: آب پرتغال، بهترین نوشیدنی برای غذاهای تخم مرغی است. نه تنها سنکینی تخم مرغ را می گیرد و هضم می کند، بلکه باعث می شود دهانتان بوی تخم مرغ ندهد!

برای فردا: پیتزا، یکی از خوش خوراکترین غذاهایی است که نسل جدید را روانه رستوران می کند. برای فردا پیتزا داریم. اما حواستان باشد که نوع سالمش را می خواهیم بخوریم. پس استیک گوساله را علاوه بر خمیر پیتزا، پنیر پیتزا، زیتون و فلفل دلمه کنار دستتان داشته باشید.

44

 

کد خبر 138713

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین