۱ نفر
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳
دهن‌کجی ترامپ برزیل به کرونا/عکس

ژائیر بولسونارو رییس جمهوری برزیل چنان به شیوع کرونا بی‌اعتناست که سوار جت اسکی می‌شود و بساط باربیکیو راه می‌اندازد، حال آنکه آمار مرگ و میر ناشی از بیماری کووید – ۱۹ در کشورش به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش یافته است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از گاردین،  بولسونارو به دلیل عدم برخورد جدی با بیماری کرونا، با انتقادهای شدید داخلی و خارجی روبه رو شده است.

به رغم وجود مدارکی مبنی بر تاثیر مرگبار این ویروس در برزیل، وی همچنان بیماری را کم اهمیت و کوچک جلوه می‌دهد.

صبح شنبه، سرانجام خشم مردمی موثر واقع شد و بولسونارو از تصمیم خود برای استفاده از باربیکیو در کاخ ریاست جمهوری صرف نظر کرد.

منتقدان آن را "باربیکیوی مرگ" نامیدند و یک نشریه برزیلی در صفحه نخست خود به این مساله اشاره کرد که اگرچه بولسونارو به ماجرای دعوت از یک هزار و ۳۰۰ نفر در کاخ ریاست جمهوری می‌نازید، اما از بیمارستان‌های کشور بازدید نکرد، هیچ یک از کادر پزشکی در خط مقدم مبارزه با کرونا را ندید و هیچ جلسه‌ای با خانواده هزاران برزیلی فوت شده بر اثر این بیماری برگزار نکرد.

وی ساعاتی پس از لغو این میهمانی، همان رویکرد سابقش را در پیش گرفت و در دریاچه «پارانوآ» در برازیلیا سوار جت اسکی شد.

این خوشگذرانی در حالی که ۱۵۶ هزار نفر در برزیل به کرونا مبتلا و هزاران خانواده داغدار شده‌اند، خشم مردم را برانگیخت.

310311

کد خبر 1387206

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    2 9
    ایشون بی مسئولیت تر از ترامپ هستند! خوشحالم که در همچون کشور هایی نیستم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین