مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

امام جمعه همدان: ساخت و سازه و تخریب کوهستان در دامنه الوند نباید ادامه پیدا کند

امام جمعه همدان گفت: ساخت و سازها و تخریب کوهستان در دامنه الوند نباید ادامه پیدا کند و در صورت نیاز باید با نگاه کامل کارشناسی و در حد ضرورت کار انجام شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ آیت‌الله حبیب الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان در دیدار جمعی از پیشکسوتان و قهرمانان کوهنوردی استان همدان گفت: ساخت و سازها در دامنه کوهستان الوند غیر معمول و قابل تأمل است.

وی خاطرنشان کرد: کوهستان الوند باید حفظ شود و کسی نباید در این موضوع تردید کند چرا که الوند، نماد و شناسنامه شهر همدان است.

امام جمعه همدان با یادآوری این موضوع که تصرف انسانی در محیط زیست باید به حداقل برسد، افزود: مقام معظم رهبری بارها در مورد زمین خواری و کوه‌خواری و ضرورت برخورد قاطع با این معضل جدی تذکر داده و بر آن تاکید کرده‌اند.

آیت الله شعبانی با اشاره به اینکه باید صحبت‌ها پیرامون ساخت و سازهای دامنه الوند راستی آزمایی شود، تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک مطالبه عمومی باید به موضوع ساخت و سازهای دامنه الوند ورود کارشناسی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه حد و حدود تصرف در دامنه الوند باید مشخص و از تخریب بیشتر کوهستان الوند جلوگیری شود، گفت: سمن‌ها و مجموعه‌های مردمی برای حفاظت از الوندمطالبه‌گری داشته باشند.

لازم به ذکر است، هفته گذشته موضوع جاده کشی در دامنه کوهستان الوند و جاده منتهی به میدان میشان رسانه‌ای و  بازخوردهای متفاوتی در فضای مجازی داشته که این مسئله مهم حساسیت مسئولان استان همدان را نیز برانگیخته است.

46

کد خبر 1394418

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار