آمار مبتلایان به کرونا در خراسان جنوبی به ۶۸۵ نفر رسید/ شناسایی ۶ مورد جدید

معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: با شناسایی ۶ مورد جدید مبتلا به کرونا در استان، شمار مبتلایان به این بیماری به ۶۸۵ نفر رسید.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان جنوبی :  کامبیز مهدی زاده اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۲ آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام و از این تعداد پاسخ ۶ مورد مثبت گزارش شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد: از مبتلایان امروز سه نفر در شهرستان نهبندان، دو نفر سرایان و یک نفر در شهرستان بیرجند شناسایی شده است.

مهدی زاده شمار مبتلایان به کرونا در استان را ۶۸۵ نفر اعلام کرد و افزود: هشت بیمار در بیمارستان‌ها بستری هستند که حال یک نفر مساعد نیست.

وی با بیان اینکه ۶۳۲ بیمار با حال عمومی خوب ترخیص شده‌اند، گفت: تعداد فوتی‌های این بیماری در استان همچنان همان ۴۵ نفر است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان داشت: تا امروز ۵ هزار و ۷۸۵ تست کرونا در استان انجام شده که نتیجه ۶۸۵ آزمایش مثبت و ۵ هزار و ۱۰۰ آزمایش نیز منفی بوده است.

48

کد خبر 1394733

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =