گام مهم و تعیین کننده اروپا برای نابودی برجام

نورنیوز نوشت:این دو اقدام حقیرانه اروپایی‌ها را که عملا به دنیا نشان داد هیچ اعتباری به قول و امضای آنها وجود ندارد، در کنار بدعهدی‌ها و بی‌مسئولیتی‌هایی که قبل و پس از خروج آمریکا از برجام در حوزه اجرای تعهدات قانونی از سوی آنان انجام شد، می‌توان گام‌های مهم و نهایی برای نابودی کامل برجام نام برد.

 پرونده هسته‌ای ایران طی چند روز گذشته، پس از مدت‌ها باز هم نقل محافل خبری و رسانه‌ای بین المللی شد و آغاز فصل جدیدی از تحولات در این موضوع را رقم زد.  

ماجرا از آنجا آغاز شد که ایالات متحده از چند ماه پیش همزمان با اعلام مخالفتش با پایان تحریم تسلیحاتی ایران وفق برجام در اکتبر 2020، با فشار بر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی او را مجبور به تنظیم گزارش پادمانی ضدایرانی برای ارائه در شورای حکام با استناد به اسناد ادعایی رژیم صهیونیستی کرد.

هدف آمریکا از این طراحی این بود که اعضای 5+1 و دیگر اعضای شورای حکام یا در مورد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران به توافق و اجماع برسند یا دست کم با صدور قطعنامه‌ای مبتنی بر گزارش پادمانی گروسی، در خصوص الزام ایران به ارائه دسترسی‌های جدید اجماع کنند. 

در اجرای این سناریو، تروئیکای اروپایی به صورت تمام قد مسئولیت پذیرفته و ضمن تهیه و تنظیم قطعنامه ضدایرانی شورای حکام از یک سو، از سوی دیگر برخلاف تعهد خود در برجام، از تداوم تحریم تسلیحاتی ایران اعلام حمایت کردند.

این دو اقدام حقیرانه اروپایی‌ها را که عملا به دنیا نشان داد هیچ اعتباری به قول و امضای آنها وجود ندارد، در کنار بدعهدی‌ها و بی‌مسئولیتی‌هایی که قبل و پس از خروج آمریکا از برجام در حوزه اجرای تعهدات قانونی از سوی آنان انجام شد، می‌توان گام‌های مهم و نهایی برای نابودی کامل برجام نام برد.

در واقع اروپا با این اقدامات، ضمن اعلام صریح مواضع ضدبرجامی خود، حلقه‌های فریبکاری خود را تکمیل نمود و نشان داد از ابتدا نیز اعتقادی به برجام نداشته یا دست کم توان اتخاذ و حفظ موضع مستقل از آمریکا را ندارد.

311311

کد خبر 1401931

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • من AU ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
    23 3
    یعنی همه‌ دنیا بد عهدن فقط ما خوبیم
  • محمد IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    5 14
    بعید میدانم با توجه به توضیحات شما دولت و بخصوص تیم مذاکره کننده درکی از فریبکاری اروپا داشته باشند. چون هنوز تصور میککن ذره ای امید وجود دارد. و با این ذره امید همچنان کشور را در بلاتکلیفی قرار میدهند.
  • شهاب IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    0 0
    برجام ازموقعی ازبین رفت وتموم شدکه دستوراومدشرکتهای امریکایی حق حضوروسرمایه گذاری درکشورروندارن.ضمناکنسل کردن ثبت سفارش چنددستگاه فوردروتوسط وزارت صنایع ازیادنبرید.
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    0 0
    رهبرباهوش ماتمام اینها رومیشاسه وپیش بینی کرده بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین