۰ نفر
۱۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰

با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها، مصرف برق در کشور کاهش یافته و این امر زمینه مناسبی را برای افزایش صادرات برق به کشورهای همسایه فراهم کرده است.

صادرات برق ایران به کشورهای همسایه در دو هفته نخست سال جاری حدود 16 درصد در مقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش یافت.

ایران از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 279 گیگاوات ساعت برق به کشورهای همسایه صادر کرده است که این میزان 81/15 درصد در مقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش نشان می دهد.

با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها، مصرف برق در کشور کاهش یافته و این امر زمینه مناسبی را برای افزایش صادرات برق به کشورهای همسایه فراهم کرده است.

ایران با کشورهای ارمنستان، پاکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان،نخجوان، عراق و افغانستان انرژی مبادله می کند./121

 

کد خبر 141350

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • **** IR ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    0 0
    صادرات برق به چه قیمت ؟یعنی به قیمت فشار مضاعف به ملت خویش برای رفاه همسایگان سیاست جالبی است موفق باشید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین