نتانیاهو: توافق با امارات مقدمه صلح با دیگر کشورها است

ایسنا نوشت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در دیدار با هیات آمریکایی در تل آویو تاکید کرد توافق صلح با اسرائیل زمینه ساز معاهدات صلح با دیگر کشورهای منطقه است.

به گزارش اسکای نیوز، هیاتی آمریکایی امروز به ریاست جارد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی آمریکا راهی اراضی اشغالی شدند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در کنفرانس مطبوعاتی با هیات آمریکایی با اشاره به توافق صلح با امارات خاطر نشان کرد این توافق مقدمه و زمینه ای برای توافق های بعدی صلح با دیگر کشورهای منطقه است.

هیات آمریکایی قرار است فردا همراه با هیاتی ارشد از اسرائیل به ریاست مئیر شابات، وزیر امنیت داخلی این رژیم راهی ابوظبی شوند.

این سفر با پرواز هواپیمای شرکت اسرائیلی "ال عال" انجام می شود. این نخستین پرواز مستقیم میان تل آویو و ابوظبی است.

هیات مذکور قرار است پیرامون جزئیات توافق صلح امارات و رژیم صهیونیستی گفتگو کند.

رژیم صهیونیستی و امارات اخیرا با میانجیگری آمریکا برای عادی سازی روابط با یکدیگر توافق کردند.

311311

کد خبر 1427115

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
    0 3
    پیمان اشتی بین گرگ و گوسفند... خاک بر سر امارات

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین