راه اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی در جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد همزمان با اربعین حسینی

سید امان اله جهان بین خبرداد: به همت خیرین ومردم، توان توانمندان به نیاز نیازمندان متصل خواهدشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج؛به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد:سید امان اله جهان بین مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از راه اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی در جمعیت هلال‌احمر استان همزمان با اربعین حسینی خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد اعلام نمود:  با راه اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی در شهرستانهای گچساران وکهگیلویه و در ادامه در شهرستانهای دیگر استان فرصتی فراهم شده تا به یاری نیازمندان بشتابیم  باهمین هدف هلال احمر آمادگی دارد تا اقلام و تجهیزات پزشکی بلااستفاده مردم نوعدوست و خیر را که علاقه مند به وقف آن‌ها هستند جمع‌آوری کرده و به بیمارانی که نیازمند این تجهیزات هستند به صورت رایگان امانت بدهد، اقلام مورد نظر از قبیل کپسول اکسیژن، تخت، ویلچیر، تشک مواج، عصا، واکر و سایر اقلام پزشکی مورد نیاز می باشد.

جهان بین گفت: مردم و خیرین می‌توانند برای پیوستن به این حرکت خداپسندانه به جمعیت هلال‌احمر شعب سراسر استان مراجعه نمایند.
بانک تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر شهرستانهای کهگیلویه و گچساران به همت خیرین  ومتمکنین آن شهرستان  وبا هزینه ای بالغ بر پانصد میلیون ریال وتجهیزات پزشکی مدرن وبه روز ازجمله دستگاه اکسیژن سازحرفه ای و دیگر تجهیزات راه اندازی که هم اکنون آماده افتتاح می‌باشند وبعداز بانک تجهیزات مرکز استان که به همت معاونت امور داوطلبان شروع به فعالیت کرده بود آماده خدمت رسانی به مردم عزیز هم استانی خواهند بود
بانک امانات تجهیزات پزشکی باهدف کمک به تسکین آلام بشری و تحقق شعار توان توانمندان در خدمت نیاز نیازمندان راه اندازی می شود.

48

کد خبر 1441644

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین