وزارت رفاه پس از گذشت پنج سال به گونه‌ای عمل کرده که در مخالفت با آن، تقریباً همه کارشناسان به اجماع رسیده‌اند.

 دیروز مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد وزارت رفاه در چهار سال گذشته از قطعیت تصویب ادغام وزارتخانه‌های رفاه و بهداشت در این کمیسیون خبر داد. دکتر شاهرخ رامین در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: متأسفانه وزارت رفاه در حوزه سلامت نتوانسته نیازهای جامعه را برآورده کند.
موضوع تعیین سرانه درمان واقعی یکی از چالش‌های جدی در حوزه سلامت است که وزارت رفاه با مخالفت‌های خود به آن دامن زده است.
رامین با بیان این مطلب که وزیر رفاه درخصوص افزایش سرانه درمان 88 به تنهایی در مقابل وزارت بهداشت و دولت ایستاد، گفت: قطعاً این مشکل در دولت دهم حل خواهد شد و مجلس در اولین فرصت به وزارت رفاه فشار می‌آورد که نسبت به اجرای مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص کسر هفت درصد از دو ردیف حقوق کارکنان دولت بابت سهم صندوق‌های بیمه اقدام کند.
مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بررسی طرح ادغام وزارت رفاه با وزارت بهداشت گفت: موضوع ادغام وزارت رفاه با وزارت کار نیز در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح است که هر دو پیشنهاد را بررسی خواهیم کرد.
جالب اینجاست که عدم کارایی این وزارتخانه سبب شده روزبه‌روز به مخالفانش اضافه شود.

دکتر علیرضا مرندی، وزیر اسبق بهداشت و عضو کمیسیون بهداشت مجلس هشتم به عنوان یکی از مخالفان سرسخت تشکیل این نهاد، با تأکید بر اینکه اساس تشکیل وزارت رفاه اشتباه بوده به «خبر» می‌گوید: «به نظر من وزارت رفاه نباید درست می‌شد و حالا هم هرچه زودتر منحل شود به نفع کشور است.» او می‌گوید: «اصولاً من معتقدم هرچقدر هم که وزارتخانه جدید درست شود کاری از پیش نمی‌رود. اینکه یک‌جا سیاستگذاری می‌کند، هزینه‌اش با دیگری است، یا این وزارتخانه طرحی را پیشنهاد می‌دهد که در تضاد کامل با سلیقه آن وزار‌تخانه است، مشکل درست می‌کند و نتیجه همین می‌شود که حالا می‌بینید.»

بحث ادغام وزارت رفاه بحث جدیدی نیست و مدت‌هاست پیشنهادهایی درباره انحلال یا ادغام این نهاد به گوش می‌رسد. گاهی بحث ادغام وزارت رفاه و وزارت کار مطرح می‌شود و گاهی صحبت از ادغام آن با سازمان تأمین اجتماعی به میان می‌آید، در پیشنهادی دیگر نیز ادغام وزارت رفاه با سازمان تربیت بدنی و تشکیل وزارتخانه‌ای به نام وزارت رفاه، ورزش و جوانان مطرح شد که البته مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس را در پی داشت و به این ترتیب هیچکدام از گزینه‌های فوق محقق نشد. اما بر اساس سخنان مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گزینه ادغام این وزارتخانه با وزارت بهداشت جدی‌‌تر از سایر موارد به نظر می‌رسد.

کد خبر 14440

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین