رشد ۵۰ درصدی توسعه صنایع تبدیلی و غذایی در چهارمحال و بختیاری

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: افتتاح و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در سال‌های ۹۸_۹۹ رشد ۵۰ درصدی داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، طهمورث فتاحی  افزود :مجموع کل واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی که در طول سال ۹۸ به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند ۱۵ مورد بوده که این رقم در سال ۹۹ به ۲۰ واحد رسیده است که نشان از رشد بیش از ۵۰ درصدی در صنایع غذایی و تبدیلی استان دارد.

مدیر صنایع تبدیلی و غدایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس برش استانی شاخص‌های ارزیابی عملکرد، تعهد این مدیریت در سال ۱۳۹۸ بطور متوسط ده و نیم درصد بوده که دو درصد بیشتر از میانگین رشد کشوری است.

 وی اظهار کرد: خوشبختانه در سال قبل تعداد ۱۲۳ مورد جواز تاسیس  صادر گردیده است که این امر شاخص خیلی مهمی در تعیین، تثبیت و برنامه‌ریزی درست در سال جهش تولید خواهد بود که امیدواریم در سال جاری با تشویق سرمایه‌گذاران بتوانیم جهش تولید در محصولات صنایع تبدیلی و غذایی را شاهد باشیم.

46

کد خبر 1453734

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =