به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، طهمورث فتاحی افزود :مجموع کل واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی که در طول سال ۹۸ به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند ۱۵ مورد بوده که این رقم در سال ۹۹ به ۲۰ واحد رسیده است که نشان از رشد بیش از ۵۰ درصدی در صنایع غذایی و تبدیلی استان دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غدایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس برش استانی شاخصهای ارزیابی عملکرد، تعهد این مدیریت در سال ۱۳۹۸ بطور متوسط ده و نیم درصد بوده که دو درصد بیشتر از میانگین رشد کشوری است.
وی اظهار کرد: خوشبختانه در سال قبل تعداد ۱۲۳ مورد جواز تاسیس صادر گردیده است که این امر شاخص خیلی مهمی در تعیین، تثبیت و برنامهریزی درست در سال جهش تولید خواهد بود که امیدواریم در سال جاری با تشویق سرمایهگذاران بتوانیم جهش تولید در محصولات صنایع تبدیلی و غذایی را شاهد باشیم.
46
نظر شما