۶۶۷ تماس با سامانه ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع منابع طبیعی استان سمنان گرفته شد

سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از رشد ۷۸ درصد تماس‌های مردمی با منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در هفت ماه سالجاری ۶۶۷ تماس با سامانه ۱۵۰۴امداد جنگل و مرتع طی شش ماه اول سال جاری گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان  سرهنگ علیرضا ابوطالبی در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ضمن بیان اینکه از تعداد ۶۶۷ تماس با سامانه ۱۵۰۴ منابع طبیعی ۶۲۲ مورد عملیاتی شده است، ابراز داشت: این گزارش‌های مردمی طی سال ۹۹ به نسبت سال قبل رشد ۷۸ درصد داشته است.
وی ضمن بیان اینکه سامانه ۱۵۰۴ آماده دریافت گزارشات ، اطلاعات ومشاهدات مردم درزمینه آتش‌سوزی، تخریب و تصرف به اراضی ملی و غیره است، افزود: هم استانی‌ها می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک و اطلاع به‌موقع آن از جلوی فاجعه‌های بزرگ‌تر پیشگیری و در حراست از عرصه‌های ملی مشارکت کنند.
فرمانده یگان منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ضمن بیان اینکه  سال گذشته ۶۸ مورد تخریب و تصرف اراضی انجام شد، ابراز داشت: این میزان ۸۱ هکتار را شامل می‌شود که طی هفت ماه سال جاری این میزان به ۱۰۶ مورد با ۲۱۴ هکتار مساحت رسید.
ابوطالبی بابیان اینکه سال گذشته ۲۳۹ فقره پرونده درزمینه مواد قانونی حفاظت و بهره‌برداری از منابع طبیعی تشکیل‌شده است، در ادامه تصریح کرد: این آمار در هفت ماهه سال جاری تا کنون ۲۵۷فقره پرونده تشکیل شده است و جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال گردید. 
وی ضمن بیان اینکه سال گذشته ۹ مورداجرای احکام قضائی خلع ید با بیش از ۲۰ هکتار مساحت صورت گرفت، افزود: منابع طبیعی می‌کوشد تا با انجام پایش و گشت‌های مستمر از عرصه‌های ملی حراست کند اما باید این نکته را در نظر داشت که مشارکت مردم در این حوزه می‌تواند این حفاظت را تا حد بسیاری گسترش دهد.

46

کد خبر 1454266

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار