کشف محموله قاچاق میلیاردی در گچساران

فرمانده انتظامی استان از کشف کالاهای قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در محور دیلم به گچساران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از گچساران؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ستاد ً کیقباد مصطفایی ً اظهار داشت: مأموران پاسگاه انتظامی آبشیرین شهرستان گچساران در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هماهنگی قضائی در محور دیلم به گچساران تور ایست و بازرسی دایر کردند.

 وی افزود: مأموران حین انجام ایست و بازرسی به ۳ دستگاه خودروی سواری و یک دستگاه کامیون ایسوزو به صورت کاروانی مشکوک شدند و آنها را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: مأموران در بازرسی از این خودروها کالاهای قاچاق شامل ۵۰ دستگاه مانیتور، ۵۰ دستگاه پایه مانیتور، ۲ دستگاه ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک، ۲ دستگاه ماشین ظرفشویی، ۱۵ دستگاه انواع لوازم خانگی، ۱۰۰ بست ژیلت، ۱۵۰۰ عدد انواع مواد خوراکی و بهداشتی قاچاق کشف و ضبط کردند.

مصطفایی با اشاره به این که کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۶ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند خاطرنشان کرد: ۴ نفر در این راستا دستگیر و به مرجع قضائی معرفی و خودروها نیز به پارکینگ منتقل شدند.

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.

46

کد خبر 1458657

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار