ضرورت تعامل بانک‌ها با تولیدکنندگان

استاندار قزوین گفت: بانک‌ها در سال جهش تولید و در شرایط فعلی که در جنگ اقتصادی با دشمنان قرار داریم باید بیش از پیش هوای تولید و تولیدکننده را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هدایت الله جمالی‌پور، استاندار قزوین در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین با بیان اینکه این ستاد با هدف احیا و راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید به فعالیت می پردازد، گفت: همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هستند.
او با بیان اینکه بانک ها در راستای رونق و جهش تولید باید در پرداخت تسهیلات بانکی همکاری بیشتری با واحدهای تولیدی و صنعتی استان داشته باشند، اظهارکرد: در شرایط فعلی تنها راه مقابله با تحریم‌ها رونق تولید و اشتغال است و تعامل بانک‌ها با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع می‌تواند مسیر تولید را هموارتر کند.
جمالی پور با تاکید برنقش مهم بانک‌ها در حل مشکلات واحدهای تولیدی، اظهار کرد: همه نگاه‌ها باید به تسهیل گری و کمک به حوزه اقتصاد و تولید معطوف شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه مهم ترین نیاز کشور تولید است،اضافه کرد: واحدهای تولیدی چرخش اقتصادی بانک‌ها را بر عهده دارند و حمایت از بخش های تولیدی و صنعتی موجب رونق فعالیت بانک ها می شود.
او خاطرنشان کرد: امروز در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم و باید مسوولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی با هم افزایی و همبستگی برای کمک به حل مشکلات تلاش کنند.
جمالی پور ادامه داد: باید از تمام ظرفیت‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات صنایع تولیدی استان استفاده کنیم بنابراین تمامی مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لازم‌الاجرا است.
او با اشاره به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی، تاکید کرد: براساس مصوبه این ستاد هیچ دستگاه خدمات‌رسانی حق ندارد اشتراک آب، برق و یا گاز واحدهای تولیدی را بدون هماهنگی با استانداری قطع یا ابطال کند.
این مقام مسئول تاکید کرد: با تمام توان از واحدهای صنعتی و تولیدی استان برای رونق تولید و ایجاد اشتغال حمایت می کنیم و اجازه نمی دهیم مدیری با سهل انگاری موجب تعطیلی یک روزه واحدهای تولیدی شود.

46

کد خبر 1458781

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =