روزنامه کویتی جزئیات آشتی قطر و عربستان را اعلام کرد

ایرنا نوشت: روزنامه کویتی الرای روز یکشنبه به نقل از منبع بلندپایه دیپلماتیک نوشت که قرار است در نشست آینده سران شورای همکاری خلیج فارس، کشورهای عربستان، بحرین، امارات و مصر با قطر آشتی کنند.

الرای همچنین نوشت که این نشست قرار است در ماه جاری میلادی در بحرین برگزار شود تا به بیش از سه سال تنش و بحران در روابط قطر با کشورهای عربستان ، امارات ، بحرین و مصر پایان دهد و صفحه اختلافات بین آنها بسته شود.

این روزنامه کویتی  به نقل از منبع ارشد دیپلماتیک که به نام و هویت آنها اشاره ای نمی کند، افزود که یک کمیته ویژه متشکل از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس برای بررسی درخواست ها و شرط های این کشورها با هدف یافتن راهکارها و راه حلی برای آنها به منظور جلوگیری از فروپاشی شورای همکاری خلیج فارس تشکیل خواهد شد.

311311

کد خبر 1463380

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین