۱۳۳۵ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان بستری هستند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بستری بودن یک هزار و ۳۳۵ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین با اشاره به آخرین وضعیت بیماران مبتلا به کرونا در اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۳۳۵ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند.

وی گفت: از این تعداد ۳۵۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت اخیر نیز یک هزار و ۶۲۸ بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کرده‌اند، ادامه داد:از این تعداد تست ۴۵۱ بیمار مثبت کرونا بوده است.

وی اضافه کرد: طی ۲۴ ساعت اخیر ۱۴۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های اصفهان بستری شده‌اند.

نجیمی با بیان اینکه ۱۴۶ بیمار مبتلا به کرونا پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند، تصریح کرد: در این بازه زمانی ۲۸ بیمار مشکوک به کرونا جان باخته اند که تست ۲۱ نفر مثبت بوده است.

48

کد خبر 1463699

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار