واکنش پکن به تصمیم آمریکا برای تحریم ۸۰ شرکت چینی

فارس نوشت: تصمیم آمریکا برای اعمال تحریم بر ده‌ها شرکت چینی به بهانه ارتباط آنها با ارتش و نهادهای نظامی این کشور، با واکنش دولت پکن مواجه شد.

«وانگ وِن‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) در نشست خبری روزانه بار دیگر درخواست پکن از آمریکا برای توقف «سرکوب ناعادلانه» شرکت‌های چینی را تکرار کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وانگ در واکنش به این تصمیم آمریکا، تاکید کرد که چین به اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ حقوق و منافع مشروع شرکت‌های خود ادامه می‌دهد.

پیش از این، دو منبع مطلع به رویترز گفتند مجموعاََ ۸۰ شرکت چینی از جمله «شرکت بین‌المللی تولید نیمه‌رسانا» موسوم به SMIC که بزرگترین تولیدکننده تراشه‌های الکترونیکی در جهان است، امروز (جمعه) به دستور دولت ترامپ در لیست سیاه آمریکا قرار می‌گیرند. (اینجا)

311311

کد خبر 1467291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین