حمایت از استارت‌آپ‌های گردشگری

وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گفت: استارت آپ‌های گردشگری و کسب وکارهای نوپا و خلاقانه در این حوزه مورد حمایت قرار می گیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در قزوین در بازدید از یک واحد استارت آپ گردشگری در مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان اینکه گردشگری حجم بالایی از اقتصاد کشور را در برمی گیرد، گفت: فعالیت های استارت آپی می تواند سهم این حوزه را در اقتصاد افزایش دهند.

او با بیان اینکه امروزه می توان با فعالیت های استارت آپی و کسب و کارهای خلاقانه در حوزه گردشگری اشتغال و درآمد قابل توجهی برای کشور ایجاد کرد، افزود: باید از فضای مجازی نیز به منظور رونق بخشیدن به حوزه گردشگری استفاده کرد.

مونسان همچنین تاکید کرد: باید تولید محتوا در بخش گردشگری و معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی و امکانات و زیرساخت های این بخش با زبان های خارجی از سوی فعالان بخش گردشگری در فضای مجازی افزایش یابد.

وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه دولت اعتباری برای حوزه تبلیغ ظرفیت های گردشگری کشور در خارج از مرزها ندارد، اظهار کرد: فضای مجازی بستری است که می توان با برنامه ریزی مناسب و رویکرد خلاقانه به طور رایگان در آن نسبت به معرفی ظرفیت های گردشگری پرداخت که باید مورد توجه فعالان گردشگری کشور قرار بگیرد.

کد خبر 1470915

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار