۶ روستای استان یزد در پویش الف- ب – ایران برق دار شدند

باحضور استاندار و مدیران صنعت برق استان یزد، پروژه برق رسانی به شش روستا در پویش الف ب ایران از طریق ارتباط تصویری با وزیر نیرو افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد در حاشیه برگزاری آیین افتتاح پروژه های صنعت برق و برق رسانی به شش روستا گفت : در مجموع این طرح ها ۱۳۸ خانوار روستاهای دشت مهر آباد ابرکوه ، هوش شهرستان تفت ، امام موسی صدر و حسین آباد خاتم ، سرچشمه طزنج مهریز و حسین آباد کروغلی نیر از نعمت برق برخوردار شدند.
آرش نواب اضافه کرد : ۳.۱ کیلومتر شبکه فشار ضعیف ، ۵.۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۷ دستگاه ترانسفورماتور به ظرفیت ۴۲۵ کیلوولت امپر با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال از محل عوارض برق برای این طرح ها احداث شده است.
این مسئول یادآور شد : در حال حاضر ۹۸۹ در استان وجود دارد که از این تعداد ۹۳۸ روستا از نعمت برق برخوردار و این در حالی است که همه روستاهای بالای ۱۰ خانوار از نعمت برق برخوردارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ذکر کرد : در جزیان پویش هر هفته الف-ب- ایران ۱۵ روستا از سال گذشته با هزینه ۳۰ میلیارد ریال با هزینه ۴۰۰ میلیارد ریال از نعمت برق برخوردار شدند.

48

کد خبر 1477876

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =