شناسایی ۱۶ بیمار مبتلا به کرونا در استان چهارمحال وبختیاری

طی ۲۴ ساعت گذشته تست ۱۶ نفر مراجعه کننده به مراکز درمانی استان مثبت قطعی اعلام شد .

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت :  طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۴ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد ‌۴۷ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

دکتر مجید شیرانی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۱۶ مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید_۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت :  هم اکنون ۱۰۰ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۷۱ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.

به گفته شیرانی: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید_۱۹ در استان گزارش شده است و مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری به ۷۶۵ نفر رسید.

گفتنی است ، هم اکنون ۱۲ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

۴۶

کد خبر 1487364

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار