عکس یادگاری مظاهری و فکری در تمرین استقلال/عکس

تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی امروز برگزار شد که رشید مظاهری، دروازه‌بان آبی‌پوشان پس از چند روز غیبت به تمرینات بازگشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تمرین تیم فوتبال از ساعت ۱۲ امروز (شنبه) برای آماده‌سازی نیم فصل دوم لیگ برتر در زمین کمپ تیم‌های ملی برگزار شد.

* بازیکنان پس از گرم کردن به مرور کارهای تاکتیکی و در ادامه مرور یک تاکتیک پرسینگ و حفظ توپ در فضای کوچک را در دستور کار خود قرار دادند.بازی درون تیمی در نیمه زمین آیتم آخر تمرین بود و در نهایت بازیکنان با سرد کردن بدن‌های‌شان به کار خود پایان دادند.

* رشید مظاهری، دروازه‌بان تیم استقلال که مدتی به دلیل سرماخوردگی غایب بود، در این تمرین شرکت کرد و عکسی هم به یادگار کنار محمود فکری انداخت و به برخی از شایعات پایان داد. 

* مهدی قایدی و داریوش شجاعیان غایبان تمرین بودند.

عکس یادگاری مظاهری و فکری در تمرین استقلال/عکس

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1488305

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    1 5
    استقلال متاسفانه از زمان شیوع کرونا بیشترین تعداد مبتلا داشته الان هم سرماخوردگی معلومه کنترل نمیشه از سپاهان یاد بگیرید که مثل بیشتر باشگاههای اروپایی هر کی کرونا بگیره جریمه میکنه
  • سید محمد حسین حسینی IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    6 0
    چه عالی چه خوب چه توپ

آخرین اخبار