نمایندگان مجلس به سازمان ثبت اسناد اجازه دادند از وجوه واریزی تا مبلغ 273 میلیارد ریال به عنوان درآمد اختصاصی به سازمان جمعیت هلال احمر اختصاص دهد.

به گزارش خبرآنلاین، در ادامه  بررسی مواد مراعی مانده لایحه بودجه 90 مصوب شد: به سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور اجازه داده شد از وجوه واریزی تا مبلغ 273 میلیارد ریال به عنوان درآمد اختصاصی به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و باقی مانده برای اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اختصاص یافت.

پیش از این در مجلس تصویب شده بود که یک هزار و 250 ریال از محل درآمد سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور به مصرف اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای قوه قضائیه می رسید.

یکی دیگر از مصوبات امروز مجلس این بود که دانشجویان و طلاب خارجی را که قبل از سال 90 با اتباع ایرانی ازدواج کرده‌اند از افزایش تعرفه خدمات به اتباع خارجی در بودجه 90 مستثنی کردند.

نمایندگان پیش از این در بررسی بودجه 90 با اضافه کردن بند الحاقی 52 به لایحه بودجه که موجب افزایش تعرفه خدمات به اتباع خارجی می‌شد، موافقت کرده بودند، اما به پیشنهاد تعدادی از نمایندگان استثنا شدن دانشجویان و طلاب خارجی به کمیسیون تلفیق ارجاع شده بود.

کمیسیون تلفیق پس از بررسی این بند، با استثنا شدن این قشر از افزایش تعرفه خدمات به اتباع خارجی موافقت و در گزارش خود به مجلس این موضوع را اعلام کرد که در نهایت با موافقت نمایندگان روبرو شد.

47/29

کد خبر 148850

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین