تربیت نیروی کارآفرین مهمترین وظیفه دانشگاه است

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) گفت: کیفیت و فناوری هدف اصلی ما است، ما وظیفه داریم در دانشگاه، کارآفرین تربیت کرده تا فارغ التحصیلان در جامعه بتوانند اشتغال ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سیدابوالحسن نائینی، رئیس دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین در مراسم  آئین تکریم و معارفه ریاست جدید پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا که در سالن همایش پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا با حضور هیات رئیسه، مدیران و معاونان و جمعی از کارکنان برگزار شد، ضمن تشکر از دکتر رامین حسینی، ریاست پیشین پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا گفت: امروز کیفیت و فناوری هدف اصلی ما است، ما وظیفه داریم در دانشگاه، کارآفرین تربیت کرده که فارغ التحصیلان در جامعه بتوانند اشتغال ایجاد کنند و اهداف دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا یکی است.

او افزود: این مسئولیت ها فرصتی است که خداوند متعال به افراد می دهد، لذا ما موظفیم از این فرصت ها به نحو صحیح در پیشبرد اهداف مجموعه تلاش و به کار گیریم.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی به زحمات ریاست های قبلی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا اشاره کرد و از تلاش های تمامی مسئولان و دست اندرکاران به ویژه آقای عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی تشکر و قدردانی کرد و  گفت: ما برای ادامه راه به کمک ایشان نیاز داریم.

در پایان با اهدای حکم توسط دکتر نائینی، دکتر "فواد کیلانه ئی" به عنوان ریاست جدید پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا معرفی شد.

48

کد خبر 1489056

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین