مدیرکل کمیته امداد گلستان: برای مددجویان در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر خانه می‌سازیم‌

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان گفت: برای سال‌ آینده با همکاری برخی نهادها از جمله سپاه برای همه مددجویان فاقد مسکن در مناطق محروم و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر خانه می‌سازیم.

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : عیسی بابایی  اظهار داشت: حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ خانوار مددجوی تحت پوشش امداد استان نیازمند مسکن هستند و براساس ضوابطی که داریم نزدیک به ۵ هزار خانوار در اولویت تأمین و ساخت مسکن هستند.

وی گفت: در این سال‌ها برای ۴ هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش نیز واحد مسکونی ساخته شده است و امسال هم در قالب طرح مسکن محرومان تعداد قابل توجهی از مددجویان فاقد مسکن صاحب خانه شدند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اضافه کرد: در قالب طرح مسکن محرومان که در استان ساخت ۳ هزار واحد در دستور کار قرار گرفت یکهزار و ۴۰۰ واحدمسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد بود که بخش زیادی از آن به بهره برداری رسیده است.

وی بیان داشت: در کنار این طرح ۵۰۰ واحد مسکونی دیگر نیز از محل اعتبارات ابلاغی کمیته امداد در دست ساخت قرار دارد که امیدواریم اردیبهشت ماه سال آینده به اتمام برسد و تحویل مردم شود.

بابایی خبر خوشی هم برای مددجویانی که در نوبت تأمین مسکن قرار دارند، داشت و گفت: برای سال آینده با همکاری سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بنا داریم برای همه مددجویان فاقد مسکن در مناطق محروم و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، خانه بسازیم.

وی افزود: در قالب تفاهم نامه کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان در شهرستان مرزی و محروم مراوه تپه هر تعدادی که مددجوی فاقد مسکن داشته باشیم، واحد مسکونی جدید برای آنان خواهیم ساخت.

48

کد خبر 1491394

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین