به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ فاطمه خمسه، رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعلام این خبر گفت: این مقدار معادل۱۱۰هزار و ۸۲۸قطعه مرغ بوده که از واحدهای طیور این استان تهیه شده است.
او با بیان اینکه مرغ در استان قزوین ۲برابر نیاز مردم تولید میشود اظهارکرد: میانگین مصرف روزانه گوشت مرغ در استان قزوین بین۵۰ تا ۶۰تن است که این مقدار در روزهای پایانی سال به ۹۰ تا ۱۱۰تن رسیده است.
خمسه بیان کرد: این میزان گوشت مرغ از واحدهای تولیدی گوهر طیور، مرغ قزوین و به پرور کشتار و تامین شده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: تنظیم عرضه گوشت مرغ در بازار استان یکی از اولویت مهم سازمان جهاد کشاورزی است تا شهروندان با مشکلی در این خصوص مواجه نشوند.
48
نظر شما